Ebruaslan-21 Kizlar merhaba 8+6 günlük hamileyim çok fazla mide bulantısı yaşıyorum kilo kaybida var , doktorum prizin diye bir ilaç verdi mide bulantısına ilacı kullanan arkadaşlar var mı acaba aranızda
ozgmom Ebruaslan-21 ben 7 haftalıkken vermişti Doktorum bir hafta kullandım fayda etmedi sonrasında hep kustum.ilaci bıraktım. Doktor bırakma devam et ilk zamanlar etki etmiyor gibi durabilir ama zamanla edecek dedi. Dün yeniden başladım bugün kusmadan bir gün geçiriyorum bakalım ☺️
nurmltli61 Ebruaslan-21 bende prilam kullanıyorum benimde aşırı bulantılarım kusmalarım var 12+4 haftalık hamileyim hala devam ediyor prilamı yatmadan önce 2 tane içiyorum ama faydasını görmüyorum doktoruma söylediğimde bana zofer yazdı ayriyetten ama çok kötü olursan iç dedi ben her gün kötüyüm ama ilaç o kadar tesirli ki yarım içsem bile fayda ediyor 🥹Malesef ki o ilacın da yorumları iç açıcı değil sanırım öyle de böyle de bu bulantıları mecbur çekicez😂
Ebruaslan-21 ozgmom sizin baya kötüymüş bende kusma yok ama içip icmemekte biraz tereddüt ettim açıkçası
Alleeyy Ayırma kadar kullandım bana fayda etmişti çok bulantım olduğu zaman öğlenleri de icebilirsin demişti doktorum hatta başta alışana kadar bı kaç defa içmiştim geceleri kullanıyordum genelde