GirlandBoy_Mom Değerim çok düşük büyük ihtimalle boş gebelilk dedi doktor değerim 11 ama ara kanamam da var diyince boş olduğunu söyledi
Efbees GirlandBoy_Mom hakkında hayırlısı olsun canım sanırım benimki de öyle bir şey bu kadar gecikmeye böyle bir siliklik değerim çok düşük olmalı yarın anlayacagiz artık
GirlandBoy_Mom Efbees Benimkide baya silikti benim kanamam vardı bide ara kanama gibi yani sağlıksız gebelik
Edanurylm GirlandBoy_Mom çok geçmiş olsun bende kızımdan sonra düşük yaptım doktor baktı kimyasal gebelik dedi sonra kese gördü sonra sağlıksız dedi bissuru şey bende düşük yaptım yoksa beni zehirlerdi demekki nasip değilmiş şimdi 13+6 haftalık gebeyim Rabbim size ve kim isterse herkese nasip etsin inşallah
NesrinBzn Efbees canım bu marka yalancı pozitif çıkarıyor bende böyle olmuştu 4 tane üst üste yaptım hepsinde de silikti kan verdim negatifti kaç seferdir beni yanılttı, umarım Hamilesindir başka markadan test yapmanı öneririm.🌸
Efbees NesrinBzn evet canım bende öyle çok duydum o yüzden buraya sormak istedim umarım öyledir yarın gideceğim randevum var bakalım ne olacak
Edanurylm Efbees bu arada Rabbim size de nasip etsin inşallah vardır hayırlı haberlerinizi bekliyoruz