Zuluss Kızlar bir kaç gündür acıkınca sinir oluyorum ben tuhaf hal oluyor yediğimdede sanki karnıma yemek gitmiyor yine açım napıcam ben böyle
Aleymomm Zuluss o bende de var ya ağzıma bir şey atmam lazım yoksa kötü hissediyorum sinir geliyor sürekli atıştırmak istiyorum 😂
lidyaa30 Zuluss valla bende ayniyim 5 ogun yemek yiyorum sanirim disariya ciktigimda bile yiyorum sabahin 5 inde uykumdan uyanip yemek yiyorum hep acim
Alpmom__ Zuluss ay keşke biraz bende yiyebilsem şöyle 🥲 yemek yemeye bayılırım ama ne yersem yiyim midemi cayır cayır yakıyor . Azcık bir şey yesem bile doyuyorum yoksa sabahlar olmuyor o ağrıdan kıvranıyorum 🥺😢
Aleymomm Zuluss koca konusunda bir şey demiyim huyuma göre hareket ettiği için sorum oluşmuyor 2.ci hamilelik olunca artık alıştı neye nasıl tepki verdiğimi biliyor 😂
Zuluss lidyaa30 ben gece yiyemem çünkü kahvaltıdan önce aç karnına ilacım var boğazım için açlıktan ölüyorum ama napayım😭😭😭😭
lidyaa30 Zuluss ahahahhs valla bu donemsel mi bilmiyorum ben normald eyemem 44 kilo biseyim 15. haftada asuri artti yemek yemem
Zuluss Alpmom__ benimde miğdem çok yanardı 1 ay gibi artık yanmıyor güya saçlanıyor bebek diyorlardı benimkinin saçı durdu sanırım uzadı bitdi😄her halde seninkide saçlanıyor