lidyaa30 bugun 17. haftamiza girdik kizlar gecen hafta bas popo uzunlugumuz 18 cm 138 gramdik sizde durumlar nasil cinsiyetler ogrenildi mi ilk alisverisler yapildi mi alina pera geliyor bizeeee 🩷
meltembadem lidyaa30 bizde bugün 18+1 olduk Aslan geliyor 🩵🐣 en son 15+2’de kontrole gitmiştim şimdi dahada büyümüştür 🥹 hareketlerini hissedebiliyorum artık. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏
Esrakzly lidyaa30 bende bugün 17. Haftama girdim evet biraz alışveriş yaptım hoşuma giden indirimde olanlardan bebegim namaz kılma pozisyonunda olduğu için göstermedi😅 cinsiyetini çok merak ediyorum artık
01180322 lidyaa30 bizde 17+1 kizcem gliyo geçen hafta 135 grammis miniğim. Bide minik bı ablası var 9 aylık. Heyecanla bekliyoruz
4147 Bugün 16. Haftama başlıyorum. Normal hayat devam ediyor. Hafif karnım çıkmaya başladı gibi. Ara ara kasık ağrıları, bebek büyüyor muhtemelen. Cm ve ağırlık öğrenmedim yarın cinsiyet için gideceğim belki söyler doktorumuz ☺️
Sazenin Kızlar hepinize sormak istiyorum benim doğum paketinde üriner usg diye bir madde var 17 haftada. Bu nedir? Yapılaması gerekiyor mu ? Aranızda yaptıran var mı? Yoksa sadece gerekli durumlarda mı doktor talep ediyor. Benimkisi bir şey demedi sonradan paket içieriğinde gördüm @Aynil710 @Burcubb0707 @Buseemm Beyazmelekkk Fatmasm @lidyaa30 meltembadem @myangelson Mrvugur Ozge1350 startown Salihazeynep Tugcaduman Teacherr Ykfi 01180322 @Aslaninannesi_ 4147
lidyaa30 Ozge1350 bizimkine cok benziyor esim sadece pera istemedi bende yanina alina yi ekledim o alina ismini daha cok begendi
lidyaa30 Esrakzly bebis peki yenidogan mi aldin ben kizim icin hep yenidogan aldim ama bazi anneler 0-3 ay alin falan demis yani ben kendi annemle gittim annem de yenidogan aldirdi bana ama 0-3 cok buyuk olmaz mi ki bazilari yenidoganin bebeklere olmadigini oyelmis bizimkide poposunu donmustu doktorumuz karnima vurunca onunu dondu
meltembadem lidyaa30 12+5’te ikili taramaya gittiğimde perinatolog %99 erkek dedi, son muayenemde doktorum baya uğraştı netleştirmek için erkek olduğunu görmüş olduk bacak arasından 😄
Teacherr lidyaa30 ben ilk oğlumda bir sürü yenidoğan takım almıştım hiçbiri olmadı ikincide hiç yenidoğan almadım en kücük aldığım 0-3 ay gerisi 3-6
Tugcaduman lidyaa30 ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum eğer bebeğiniz 3.5 kilo civarı doğarsa yeni doğan kıyafeti iki hafta anca giyer. Benim bebeğim 2450 doğmuştu o yüzden uzun süre giydi ama arkadaşlarım giydiremediler daha çok 1-3 ay giydi çocukları
Esrakzly lidyaa30 yok ya vurmadı 1 hafta sinra gidecegim insallah belli olur kiyafet içinde bence yenidogan alınmalı eve getirince büyüyecek değil ya bebek😅 1 ay falan yenidogan giyer yani kusmasi altına taşması var düşün ben 5 tane almıştım heralde bir tanede hastaneden çıkarken isimli alacağım e bebekte indirim vardı karışık aldim valla hangi ay hangi mevsime geldiğine göre birde çok alma 3 4 ay yetecek al sonrası ek gıda falan oluyor bebegin gelişimine göre alırız 😅
Sare19 lidyaa30 bazı bebekler uzun doğuyor sığmıyorlar benim kızım uzun doğdu yenidoğanı çok az giydi 2 aylıkken0-3 değil 3-6 ay giyiyordu az almak ondan mantıklı bebek ufak olursa ek alırsınız zaten
Beyazmelekkk 18+3 . 2. Gebelik bir prensesim var şimdi de erkek miş . Yeniden alışveriş yapmak lazım. Acaba nelerden başladınız kızlar ben daha bişey almadım ya
lidyaa30 Beyazmelekkk ben tulum ve alt ust aldim ebebekten eldiven falan aldim ama yenidogan bunlar tinylamb de 0-3 ay varmis bi kac tane de onlardan alicam
lidyaa30 01180322 ay kiz olursa sana koydurmam dedim kocama ahahah ben koydum o da begendigini soyeldi
Aynil710 lidyaa30 aaa ayniyiz ❤️ bende tam 17. Haftamdayim detaylıya ne zaman hideceksin henuz alışveriş yapmadım canim ilk gebeligim 🙃
lidyaa30 Aynil710 14 kasim da benim organ taramasi diye geciyor fetal anomali taramasi ozelde ya da universitelerde yapiliyor ozel hastanede takip ediliyorum zaten 2000 tl bir fiyati var
Aynil710 lidyaa30 bende 8 kasım gibi gidicem 20/24. Hafta arasi gelebilirsin dedi erken gitmek istiyorum en son 16. Haftada gittim muayene aralari cok uzun suruyor sabredemiyorum😑
lidyaa30 Aynil710 bende 20. haftamda gidicem benim normal kadin dogum kontorlumde cok uzun suruyor doktorum cok iyi her seye bakiyor
Dinlemeyiseven lidyaa30 bende 17+5 oldum mide yanması dışında bir şikayetim yok :) cinsiyeti henüz öğrenmedim 20. Haftayı bekliyorum 😅
Sibellgndz lidyaa30 Merhaba kızlar 16+2 yiz bugün 🌸Sizlere birşey danışmak istiyorum cinsiyeti 12.haftamda doktorum kıza benzettim ama yanılma olabilir demişti zaten ultrasona girdiğimde uyuyordu daha sonrasında 14+6 da tekrar gittiğimde doktorum çok hareketli emin olmamakla birlikte kız dedi sizce yanılma olur mu veya değişme durumu?
lidyaa30 Sibellgndz bilemedim bana devlette bisey demediler ozele gectim orda ilk kontrolde kiz dedi doktorum