Shylaaa ogretmenanne2024 dudak bağı var. Biz geç farkettik kızım 3 yaşında dişleri ayrık. Küçükken farketseydiniz odada keserdim şimdi cerrahi işleme giriyor dedi doktorumuz. Anne sütü ile çabuk iyileşiyormuş. Gittiğiniz zaman doktorunuza gösterirseniz müdahale eder 🌸
MorKelebek54 ogretmenanne2024 kids de anca kaos olursa dolusuyolar. En iyisini yaomissin buraya sormakla
Busakts ogretmenanne2024 evet var benim kızım 1 yaşında ameliyat oldu bu sebeple ve şuan dişleri çok da düzgün çıktı ben açıkçası pişman olmadım basit bir operasyon
Beyza_12 ogretmenanne2024 evet var . Benim kızımda dil bağı vardı kestirdik bebekken dudak bagida vardı ama bu kadar değildi o yüzden kesmediler çocuk cerrahi doktoruna bı gosterin o en doğrusunu söyler size
Dilhun Dil bağı olmadığı sürece sorun etmeyin. Benim kızımda da bariz belirgin vardı. Dişleri cıktıkca dudak bagı yukarı cıktı. Yemesine, emmesine, konuşmasına engel olmadı. 3 yaşta bi kontrol ettiricem o kadar.
ogretmenanne2024 Dilhun göğsumu kavramada zorluk çekiyor 5 dakika emip bırakıyor biraz araştırdım dudak bağı sebeb olabilir yazıyordu doktora göstereceğim🌸
ogretmenanne2024 Shylaaa bebeğim iki aylık göğüs ucumu tutamiyor biraz araştırdım dudak bağı sebeb olabilir yazıyordu
Bergamot ogretmenanne2024 var gibi görünüyor. Bir çocuk cerrahıyla görüşün küçükken böyle işlemler daha hızlı iyileşiyor 🌸
_mucizem_ ogretmenanne2024 var canım ama çok problem değil dil bağı daha tehlikeli. Doktoruna bilgi verin o da görsün 💐
ogretmenanne2024 _mucizem_ Instagram da bir doktora sormuslardi sorun değil demişti ama beslenme konusunda engel oluyor gibi göğüs ucunu tam kavrayamiyor biraz emdikten sonra göğüs ucu çıkıyor ağzından
_mucizem_ ogretmenanne2024 doktoru belki bi cerraha gönderebilir çok ufak bi müdahale ile halledilir Canım ❤️