Salihafurkan bu ay 5 gun gecti ve kasilmalarim var ve gece kasilmalarim sol bacağıma vuruyor böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı yarın kan testi yaptircam
Zeyynep Salihafurkan benim 6 gün geçmişti tuhaf ama göbek deliğim acıordu 😅 ordan anladım birde senin gibi ağrılarım oluyordu test yap benceee
Sabinakuzey Salihafurkan bende vardi sol tarafimda yumurta catlamisti ve batmalarim vardi hala devam ediyor .test yapsaniz cikar
Salihafurkan Mevaninannesiii göğüslerimde ağrı var canım ama bu ay farklı kasilmalarim sol bacağıma vuruyor bi arkadaşımla konuştum onunda aynı olmuş şimdi oğlu var
Bendis Salihafurkan Canım en önemli belirti geçikmeymiş sende zaten gecikmişsin tabi ki hamile olabilirsin . İnşallah allah gönlüne göre versin
Derya_deniz Bende de oldu ama ben regl olacağım sanmıştım 5 gün geçince test yaptım sonuç pozitifti bence bir test yapmalısın ☺️
ZCandan Bende sanki regl olacakmisim gibi butun belirtiler vardi ayni sekilde kasilmalarda tabiki , evde kendinde eczaneden test alip yap derim yaniltmiyor genelde 😊
Salihafurkan Inşallah beklediğim olur ilk defa bacagima ağrı vurdu gece uyandırdı kasılmalarım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Kubra66 Salihafurkan tebrikler balimmm rabbimm sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
Salihafurkan Çok teşekkür ederim kızlar çok garip bi duyguymus Rabbim isteyen herkese tattirsin inşallah
Deletedmom_3 Canım tebrikler madem taze gebesin bi sorum olucak. 😊😀 gebelik belirtilerin ne zaman basladi ve neler oldu belirti olarak :)