aleynalina41 İlişkiye girmişmiydiniz vajina duvarları hassaslaştığı için hafif böyle kanama benim de ilişkiye girdikten sonra olmuştu çok korkmuştum 😁😁 ama doktora hiçbi şey söylemedim 🥴🥴 kontrolde de her şey normal demişti zaten 😮💨
Rojin__321 aleynalina41 hayır canım ilişkiye 3 günde bir giriyoruz ilişkiye girdikten 2 gün sonra oldu
Rojin__321 Civcimmm evet canım gittim akıntım giderek kanama oldu doktor yolk kesemin büyük olduğunu cocgun gelişmedigini düşük riskin oldugunu onun için kanama olduğunu söyledi ve kalp atışını duyamadi 6 haftalık diyemi bilmiyorum pazartesi gideceğim ilaç içiyorum gelişme olmazsa büyük ihtimal aldiricaz doktor umutsuz baktı inşallah seninki öyle olmaz🥺
Civcimmm Rojin__321 inşallah gelişir ve kalp atışını duyarsın Rabbim yardımcınız olsun benimki 8+5 oldu kalp atışını duyduk 7 haftalıkken ayakta çok fazla kaldım yoruldum o yüzden mi oldu acaba diye düşünüyorum
symnrustn Rojin__321 geçmiş olsun Başlıkta 8 haftalık demişsiniz, bu mesajda 6 haftalık diyorsunuz kese mi gelişmemiş acaba? Öncesinde hiç kalp atışını duymuş muydunuz?
Rojin__321 Civcimmm inşallah canım tek istegimiz sağlıklı bir şekilde doğması olabilir canım bence bol bol uzanıp dinle