miyopmom Gebisturtle 40+3 den selamlar gelmiyor ve herkesin az cok dedigi gibi sanki 40 hafta hamile degilmisiz gibi masAllah birden rahatlama geldi bide benim hayirlisiyla 3. Bebegim olucak bende erken gelicek saniyodum hep hatta hep sancilarimda olyuordu ama artik tik yok ya
Dilhun miyopmom ilk iki doğumunuz nasıldı? Benim ilki sunili zorlayıcıydı, ikinci kendi sancımla daha kolayfı nispeten. 3. Gebeliğim doğum edince beni etiketler misiniz daha mı kolay olacak merak ediyorum 🙈
Gebisturtle miyopmom bunlar niye böyle son anda vazgeçtiler anlamadım ki 🙈 bi anca kavuşalım artık hayırlısıyla inşallah
Gebisturtle Dilhun inşallah hiç umudum kalmadı yerini sevdi heralde yan yatmış duruyo bu gidişle sezaryen olcam heralde :(
miyopmom Dilhun iksinide epidural normal dogumla dogurdum kizimda acilmalarim gec ilerlemisti oglumda kizimin yarisi kadar cektim bakalim. Hayirlisiyla dogurayim yazacagim size insAllah 😅
Dilhun Ay hadi inşallah bu daha da kolay olsun, bana da umut olsun 😁 Rabbim hrpimizi sağlıkla kavustursunnbb
Gebisturtle Periiiii_06 evet sen çok rahat doğum yaparsın demişti ama çocuk kanala inmiyor ısrarla :(
E_E1996 Gebisturtle gerçekten mi vla gitsem mi gotmesem mi çok kararsızım adet gibi ağrılarım var suan
Nesegull Gebisturtle bnde aynı sizin gibiyim 41e gireceğim ve tık yok bebek assagi pozisyonda ama gelmiyor pazartesi yatışım yapılacak Suni sancı verilip alınacak inşallah acilmam olur sizde çok beklemeyin bnce 41olduysaniz alınması gerek kaka yapma ihtimali oluyor sancini beklersen ohoooo
Pinar0711 Nesegull benim ilk kızım 41+2de geldi. Hiç bir ağrı falan yoktu azerbaycanda 42 ci haftaya kadar müdahale etmiyorlar her şey yolundaysa. Doktora gittiğimde 3 parmak açılış var dedi) çok rahat oldu kızım
Nesegull Pinar0711 pazartesi zaten 41 oluyorum hala tık yok bakalım pazartesi suni sancıyla başlatacaklar inşallah acilmam olur ya
Zeynep6095 Nesegull canımm kilosu kaç bebişin bende 38 haftadayım bebek 3500 yakın dedi haftaya gel bakalm dedi bizde başlatablrz dedi hani kilosu 4 olunca sezeryan olyomuş ya ondan korkuyorum bende
Nesegull Zeynep6095 benimkide 3kilo 590 gramdi cuma günü biraz daha almıştır illaki bizde 4olmasin diye pazartesi suniyle başlamayı dusunuyor doktorum yani yarın yatışım yapilcak bakalım hayırlısı tüm hamileler bir avazda doğurur inşallah 🤲🏻
Nesegull Zeynep6095 evet iki postta da birbirimize denk gelmişiz😂 bnce beklersen bebeğin kilo alır yapamazsın 38den sonra aşırı kilo alıyorlar zaten bide ben bebeğim çok kilo almasın normal doguramam diye çok faydalı şeyler yemedim ona rağmen 3.590 olmuş demekki yesem ne olacak 😂 suni ile mi baslatalim dedi doktorun
Zeynep6095 Nesegull amin canım ya inşallahh sağlıkla kucağımıza alırız inşallah banada haftaya cuma gel bakalm konuşalm dedi kilosuna fln bakar muhtemelen yA bi kaçgün bekleyelm der yada başlatalım der heralde inşallah kendi istegyle gelirde ben yürüyşlere başlym 🥹
Zeynep6095 Gebisturtle ilgnç ya baş aşagıda olunca dönmesi zor olyo dyolar hani nasıl becermş minik inşallah döner canım egzersiz fln yap