yasmin91 Herkese merhabalar Normalde medicana beylikdüzü hastanesinde takibim yapılıyor fakat doğum ücretleri normal için 6500 TL sezeryan için 9500 TL epidural +1500 TL olmuş... Özel sigortam muayenelerimin hepsini karşılıyo fakat doğumda hepsini karşılamıyor.. Bana hastane ve dr önerisinde bulunur musunuz? Çok teşekkür ederim şimdiden..
asilsmom yasmin91 medilife asla önermem bende beylikdüzü medicana gidiyorum sizin doktorunuz kim ve kac haftaliksiniz?
Ayseyucel yasmin91 ben istinye liv muzaffer beye gidiyorum. Normal 5000 Sezeyan 6000di Epidural ek 500tl dendi smd zam gelmişssede az gelmiştir. Bu fiyatlar üstelik doğum paketi deniypr yani tahlil kan fln fln hepsi dahil
BaharAytekin Medilife var fıyatlar uygun hastanede 7-8 tane kadın dogumcu var ben memnunum sadece bıraz fazla yogun bır hastane
bktyldz Ben reyap hastanesine gidiyorum. Normal doğum 2600 tl epidural istenirse 700 tl ek Sezeryan doğum 2950 tl. Doğum öncesi anneye yapılacak tahliller ve doğum sonrası bebek için yapılacak ilk doktor muayenesi, topuk kanı, sarılık aşısı vs. dahil.
Ayseyucel yasmin91 doğum yapmadım hemüz 27haftalığım ama dr açısından diğer çalışanlar açısından çok memnunum
Misskaynak yasmin91 istinye liv hast muzaffer hocaya gidiyorum çok memnunum ve ücretler de öyle bi hastaneye göre çok makul 👌🏻