Umaysrky Hcg değerim 4 hafta 5 gunluk yaptigim testte 252 çiktı bir gün onceside kan verdigimdede hcg degerim 170 ti bir gunde 82 artmis bu durum normalmi deger icon az diye dusundum bu durumu yasiyan varmi
myangelson Umaysrky düzenli takip 2 günde 1 yapılır ve aynı yerde kan verilir 2 gün sonra aynı yerde kan verin düzenli artış oluyorsa 1 hafta sonra falan doktora gidersiniz
Edaliii Umaysrky ben kızımı adetim 1 gün geçtiğimde 48 ile öğrenmiştim :) değerlere takılmayın umarım sağlıklı bir gebeliktir
Umaysrky myangelson artistan cok degerlere takiliyorim pazartesi kontrolum var beklemeden yarim tekrar kan versemmi bilmiyorum
myangelson Umaysrky değerlere bakilmiyor artışa bakiliyor. Düzgün artış var mı yok mu diye. Doktora gitseniz sizden sadece kan vermenizi ister çünkü henüz bu değerle kese falan gözükmez
Umaysrky myangelson maalesef kan uyusmazligimiz var v2 ikinci gebeligim suan hersey bende buyuk panik durumu☺️
myangelson Umaysrky anladım sizin durum farklıymış tabi ama siz yine de panik olmayın doktor randevunuz varmış yönlendirir zaten sizi