BesteYetik  Reglime 5 gün var. İlk testi yaptım 5. Dakikadaki sonuç ilk fotoğrafta. Emin olamadigim için 9 saat sonra tekrar yaptım ama bu sefer hiç cizgi yok. Bu durumda ne dusunmeliyim bu ne anlama geliyor 🥹
superstar_00 BesteYetik bu resimde ikinci çizgi var 9 saatan sonrada su iç içmiş olabilirsiniz ya çok su içtiğüniz zaman hcg tam görünmüyor akşam su içmeyin sabah ilk idrarla deneyin
TugceOrak BesteYetik kuzum o çizgi olmayandan birazdan çizgi belirebilir 10 gün önce yaşadım çünkü aynısını. Sabah ilk idrarla tekrar yapmanı tavsiye ederim çünkü ben öyle yaptım ♥️
BesteYetik superstar_00 hiç uyumadan yaptigim testti ikincisi belkide etkendi su icmek vs haklisiniz yarin ilk idrarda deneyeceğim tekrar.
Elif-ada- BesteYetik Hayır yalancı pozitif vermiyor bu marka çok kullandım varsa çizgi çıkıyor yoksa cikmiyor
Bigsecret3 Seher_blk öyle mi ya hiç umudum yok yani içimde benim yaptığım zaman zaten gözüme gözüktü foto kamera da çıkmıyordu ama durdukça herhalde belirgin mi oldu ne
ilaydaelcinn_1 Bigsecret3 canımmmm 🥲🥲🥲🥲 testini gördüm şimdiiiiii, tebrik ederimmmmm neden kan vermiyorsun 😍 testte silik bile olsa çıktığına göre, yani idrara düştüğüne göre, kana hay hay düşmüştür 💐
Bigsecret3 ilaydaelcinn_1 ah kuzum şokunu atlatamiyorun geçen ay yalancı pozitif gorunce inanasim gelmedi benim de 🥹🥹