Glnrskr Babycome123321 Son 50 inşallah bi 20 gün daha dursa diye dua ediyorum. Riskli gebelik bu güne geldiğimize şükür. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Hafsa02 Eluskonunannesi Eluskonunannesi Elhamdülillah diyelim Hayr ikinci çocuk İlk bebeğim Bir buçuk yaşında şu an
Hafsa02 Eluskonunannesi İlk erkek ikinci inşallah kız Karnımı gören erkek diyor 😂 doktorlar hep kız ddi
Eluskonunannesi Pembe4242 hayırlısı olsun benim şu an için normal doğum ama nasıl gelmek isterse öyle gelsin
Hafsa02 Eluskonunannesi ayy inşallah aminnnn ilk bebeğimde kızı çok istedim o kdr inanmıştım doğuma kadar erkek desekerde bir umut 😂nasip sağlıklı iyi olanlar da siz de mi bu sefer devlette doğum yapacaksnz
Eluskonunannesi Hafsa02 evet ilkini özelde yapmıştım normal doğum olduğu için özelin bir avantajı olmamıştı. Şimdi devlet takipliyim bir aksilik olmazsa devlet düşünüyorum. Siz nerede yapacaksınız?
Hafsa02 Eluskonunannesi bnde devlet düşünüyorum bu sefer inşallah normal doğum olur Allah kolaylıkla doğurmayi nasio etsn
Hafsa02 Eluskonunannesi doğum yapınca haberleşelim bari 😂 ben çok korkuyorum bu arada sancım geldi suyum geldi postları görünce