myangelson Bigsecret3 bende hiç kuruma çizgisi, yalancı pozitif tarzı bir durum olmadı prodoctorda. Tek güvendiğim test oydu ama burada geçen birileri yazmıştı yalancı pozitif mi ne vermiş 🥲
koza08 Bigsecret3 kaç dk içinde çıktı. Benim maalesef betam 3 ken bile silik bir çizgi çıkartmıştı. Ama 10 dk sonra belli oluyordu kuruyunca netleşiyordu. Hatta burada sordum prodoctor kimsede kuruma çizgisi çıkarmamış. Benim için üzücü oldu. En iyisi testi her gün tekrarlayıp koyulaşma var mı bakmak veya direkt kan vermek. Umarım güzel sonuçlar alırsınız 🌸
Motherscup Pek sanmıyorum productor en doğru sonuç vereni.benim 2.gebeliğimde çok çok silikti 26 beta ile öğrendim ilk kuruma çizgisi zannetmiştim bende
Bigsecret3 myangelson hmm ilk defa duydum çok nadir veriyor sanırım bana da hiç vermedi negatifse negatif kuruma çizgisi vs de vermemişti daha önce yaptığımda
myangelson Bigsecret3 benim de hiç başıma gelmedi burada görünce çok şaşırdım hatta 🥲 elinizde başka test varsa 2-3 gün sonra tekrar yapın varsa kesin koyulaşma olur zaten. Umarım pozitiftir 🦋
Bigsecret3 koza08 yani bugün yaptığım testti kuzum zaten haftaya cumaya kadar yine bekleyip tekrar edicem yoksa yoktur rabbim hayırlısını versin
minismom Bigsecret3 benimde kanda pozitifti ama erken gebelik yaptıgımda nerdeyse yarm saat sonra belirdi cizgi oda silikti ama oncesinde ben kanda pozitif gormustum yani kan en garanti olur kan ver p.tesi gnu bence
Alev96 Bence bu erken gebelik testi yanlış gösteriyor benim 8 gün gecikmişti bu testten yaptım çıkmamıştı aradan 4 gün daha geçti normal kaset test yaptım onda öğrenmiştim hamile olduğumu şuan 11 haftalık hamileyim bence birde kaset test yap
Bigsecret3 Alev96 erken gebelik testi en iyi markası bu canım ben bu markayı kullandım çok bana hiç yalancı göstermedi kuruma çizgisi bile belki herkeste farklılık oluyordur ☺️