umrumdadegil ikimelekannesii22 benim bir tanıdığımda var baya hareketli bir çocuk agresif bir de 😂 şuan biraz daha düzeldi ama
_biranneadayi ikimelekannesii22 bana kaba geliyor böyle isimler ama çok da seviliyor ya bilemiyorum. ☺️
Sumisali_ ikimelekannesii22 iki ay önce yeğenim doğdu Aybars Ege koydular 😊 aslında sadece Aybars istemişlerdi ama ablası ısrarla ege de olsun diyince kıramadılar 😊 çok hoş bir isim gerçekten 😊
Tatlianne35 ikimelekannesii22 oğlumun adı iyiki koymuşum anlamıyla farklı olmasıyla çok hoşuma gidio etraftaki herkesde çok begenio seve seve koyun
Feri0311 ikimelekannesii22 Bizimde cinsiyet belli değil henüz ama erkek olursa Aybars koyacagz Allah nasip ederse🥰 Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah 🌸
littlemiddle Dünyanın en güzel ismi çünkü neden çünkü oğlumun adı 🥹😁 Hem Türkçe, hem tarihi hem modern gibi daha ne olsun, fazla yaygın da değil (şimdilik)
mavibahar ikimelekannesii22 Aybars lar ağırkanlı ve sakin oluyorlar genelde. Pek konuşkan tipler değiller. Zeki ve çabuk olgunlaşıyorlar. Eğitim hayatları çok iyi oluyor ama hafif çekingen, iletişimleri pek açık olmuyor 😊