Toprakseyma Kızlar ayrıntılı ultrason yaptırmayan var mı ? İlla gerekli olan bişey mi yani . Benim doktorum ben baktım sıkıntı yok ama başka bi göz görsün dersen yaptır deyip bana bıraktı . Kararsızım bende yaptırma konusunda
sudamlasi Toprakseyma ayrıntılı ultrason çokk önemli mutlaka yaptırın. Bebeğinizin beyni kalbi iç organları damarları incelenecek
Yalinn8 Toprakseyma madem randevu da almissin yaptir derim, dr da bebegin her ölcusune hakim oluyor sen de bilmen gereken ölculere hakim oluyosun, kafa bi tık daha rahat😉
Yesim_dmrcn Bizde kararsızdık. Sonradan iyiki yaptırmışız dedik. Olası bi rahatsızlığa karşı alınması gereken önlemler tedaviler olabilir. Ve bebeğin her bi bölgesini detaylı görmek de çok güzel😍
Cicegiburnunda Yesim_dmrcn kaçıncı haftada yaptırılıyor canım bende istiyorumda doktorum henuz bisey demedi 15+6 haftaligim
Toprakseyma ValideSultan 21.haftadayım canım . Aslında randevu aldım ultrason için ama yinede kararsızım 😕
ValideSultan Toprakseyma canım ben 12. Haftada yaptırdım ilkini ikili testten önce şuan sorun var Çarşamba 3. Ye görüşmeye çağırdı ki normalde down riski YÖK ama plesenta sorunu bar Farklı olarak 24 de tekrar bakılacak ben baktırma taraftarıyım ama sen bilirsin