Bd94 Merhaba hanımlar Bir ay oldu doğum yapalı, kanamam bitti, sarı renkli akıntıya döndü, ancak akıntım kötü kokulu olmaya başladı. Enfeksiyon mu lohusalık akıntısı mı ayırt edemiyorum, bunu yaşayan var mı
Teyyare22 Bd94 Aynısını yaşadım doktorum ilaç vermişti. Emzirdigim için hap değilde antibiyotikler krem verdi kullandım var geçti mutlaka doktora git ilerlemeden geçiyor merak etme 💝
Esahan Bd94 Yaşadığınız şey enfeksiyon. Mutlaka nedenini öğrenmek için bir doktora başvurun. Özellikle yeni lohusalıktan çıkmışsınız vücut direncinizin düşük olma ihtimali yüksek. İhmal gelmeyin burada söylenen şeyler kişiye özgüdür sizinki farklı olabilir. Rahim ağzı sürüntü testlerini de ihmal etmeyin kontrole giderken.
Eda1254 Bd94 sabunla iyice yıkayın yani icine su kaçırmadan cok yikayin geciyo bunu neredeyse her gun yaoin kurulayin batikon sürün ustune geciyo bendexe oldu
littlemiddle Merhaba. Böyle bir deneyimim olmadı. Ama sarı/yeşil renkli ve kokulu akıntının normal olmadığını düşünüyorum, enfeksiyon durumlarında oluyor çoğunlukla. Hekim değilim, sadece tahmin.
Melosum34 neslsah-1 ben nioli yağı damlatiyorum iç çamaşırıma ve ütüleyip giyiyorum yumuşatıcı ile yikamiyorum beyaz sabun ile yıkıyorum çamaşırımi bol su tüketiyorum
Melosum34 neslsah-1 maalesef geçmiyor ben neredeyse 8 senedir çekiyorum 🥲 insan kendinden soğuyor resmen koku durumu gerçekten zorlayici akıntı desen beyaz eşya giyemiyorum 🥺
Bd94 Teyyare22 çok teşekkürler , randevu aldım da erken tarihe yok en erken 10 gün, aile hekimleri duruma uygun ilaç yazar mı acaba
Melosum34 Bd94 bekarken vardı doğumdan sonra daha da arttı iç çamaşırı 2 defa degisiyorsam 4 e çıktı günlük 🥲
Teyyare22 Bd94 Yazar bence benimde ilk defa doğum sonrası olmuştu. Doğum sonrası verilen antibiyotik ilacını düzgün kullanmadım ona bağlıyorum. Geçer sizinki de inşallah merak etmeyin
Plakkafa_ Bd94 bende aynı şekilde ya sarı akıntı ve kötü kokulu nefret ediyordum normal doğum mu sizinki ?
Tuba-M55 Bd94 lohusalıkta en nefret ettiğim şeydi 😏 şimdi bile kokusu burnuma geldi resmen. Benim kendiliğinden geçti ama başka bir nedenle 1 kutu antibiyotik + 6 adet iğne formunda antibiyotik kullandım belki de o sebeple geçmişti
Bd94 Tuba-M55 sağolun, araştırıyorum işte sebebini, kaşıntı acj ve huzursuzluk da veriyor enefeksiyon oldu muhtemelen