FHKK 17+1 olduk genital bölgeye kimisi zararlı diyor kimisi bişey olmaz diyo kafam karıştı üstelik hep kendim yapmışımdır şimdi ise kararsız kaldım bilgisi olan var mı napayım 😑
Bsrakaplan FHKK vala bende jilet yapiyordum hep az once mahvoldum artik yapamıyorum onumu göremiyorum😥 acaba zararli mi sire gitmek bende merak.ediyorum
sonsuzmasalim FHKK bende hic duymadim🤷🏽♀️ arkadasim 35 haftalikken agda yaptirmaya baslamisti doktor her an gelebilir dedi diye fakat bebegi gününü gecirdiydi🙄
Elaylama FHKK hijyenik olduğu sürece bir sorun yok. bir de tabi çok acı çekip kasılma oluşturmuyorsa. 38 haftam bitti hep sir yaptırıyorum bir sorun olmadı.
nedensiz 39 haftaya gırdım hamıle kalmadan oncede kaldıktan sonrada duzenlı olarak bugune kadar gıttım hatta ıkı gun once yıne gıttım temızlıgınden baska etkısını gormedımm
HandeAnne Ben yaptırıyorum 32. Haftadayım bir sıkıntı olmadı bazen epilatörle alıyorum ulaşamadığım yerlere ağdaya gidiyorum. Bir ton hamile arkadaş bar yaptırıyorlar ve zararlı diyen de hiç duymadım
Gegimasal Hiç bir zaman zararlı değildir bilginiz olsun temiz bir yer ise ve hafif çekmesini soyler iseniz yardımcı oluyorlar 😊 ve büyük bir kolaylık inanın