MelekAY Dnzg1 Ben kullanıyorum 8 aydır böyle bir yan etkisini görmedim göbekten vuruyorum günlük olarak
Akdere_44 Dnzg1 kaç haftalıksiniz? Ben de 7 aydır kullanıyorum normal bulantılarım vardı 4. Aya kadar belki sizinki de öyledir iğneden olur mu bilemedim
Dnzg1 MelekAY ben koldan vuruluyorum. Sabahları kusuyorum acaba hamilelikten mi iğne de tetikliyor mu onu merak ettim
Nergizos Gamze3406 kaç gün daha kullanacak missin canım doğumdan sonra? Ben 12 haftaligim, başından beri oksapar kullanıyorum. Dr doğumdan sonra da kullanacaksın dedi
Marlaa Bende uzun süredir kullanıyorum böyle bir yan etkisi olmadı bende demir ilacı mide bulantısı yapıyor bir çok kişide yapıyormuş kullanıyorsanız belki ondandır
Gamze3406 Nergizos 19 ünite kan takıldı bana o yüzden doktor pıhtı sorunu bitene kadar devam diyor. Bilmiyorum yani.
Gamze3406 @“MelekAY”#p34257443 benim doğumum sezaryen doğumdu, çok kanamalı geçti, aynı gün ikinci ameliyatı oldum kanama durmadığı için 19 ünite kan takıldı. O yüzden bilmiyorum, pıhtı sorunu bitene kadar devam diyorlar