zelihayaman1 merhabalar annişler bugun 9+5 deyim atak gecırdım sanırım okadar kusma bulantı kabus gibiydi bugun kendımı acilde buldum nemzn gecıcek gercekten cok yıprandım bebegım saglıklı allaha sukur ama bir kızım var cok zorlanıyorum😪
Nurcanyokus6 zelihayaman1 3ayin sonunda yavaş yavaş geçecek benimde bir kızım var 3+6haftalik hamileyim bende henüz mide bulantım başlamadi benim ilk gebelimde oldu inş ikincisinde olmaz kimisin hiç olmuyormuş çünkü
Baby_B zelihayaman1 gecmis olsun canjm Benimde öyleydi gunde 6 kere kusuyordum 7 kilo verdim Simdi 17.haftadayiz prilam icmesem yine kusuyorum :(( 13.haftadan sonra gecmeye basladi bende Ama ara ara yokluyo yine
anne_adayi_37 zelihayaman1 benim ilk oğlumda 18 haftada azaldı 20 haftada tamamen bitti ölüyordum 4 ay boyunca 🤭🤭şimdi ikinci oğluma hamileyim yine aynı oldu 20.haftada bulantılar halsizlik herşey bitti şükür 34.haftadayım bel ağrısı aşırı derece de yorgunluk öyle o haftalarda biter inşallah🙏
startown zelihayaman1 ya Allah kolaylık versin.Benim de bir kızım var ve hamileyim.4. ayın ortalarında bitti.Şimdi 5 aylığız umarım sizin daha çabuk biter 😬Çocukla daha zor🥲
neslsah-1 zelihayaman1 mide bulantısı tiksinti eşyalardan soğuma evdem soğuma vs aşırı kötüydü 5. Haftada başlayıp 13 e kadar sürdü rabbim yardımcınız olsun 🌸
neslsah-1 zelihayaman1 geçmez sanıyosun ama geçiyo canm merak etme kimisinde kalıyomuş bendede kalcak diye çok korkmuştum ama geçti şükür
adatuna zelihayaman1 ilk gebeliğimde 6 ay gece gündüz kustum. Tek çare prilam ile hafifletip zamanun geçmesini beklemek