Serap07 Merhaba arabamız yok almayı da düşünmüyoruz puset şart mı yani. Bebek arabası olmuyor mu sadece almayan var mı sanki alsam da kullanmicam gibime geliyor gereksizmis gibi
ZeynepDuru17 Serap07 hiç kullanmadım ve benden ağır zaten 🤣 bebek arabası bile ilk iki çocuğunda kullanmadım bunda var hediye olarak vermişlerdi gene kullanasim gelmiyor biraz büyüyünce kucakta ağırlık olur die kullanırım belki puset çok kullanılan bişey değil
Kittennn Serap07 dışarıya ne sıklıkla çıkarsınız bilmiyorum bizim de arabamız yok arabamız olsa bile sonrasında puset fazlalık olarak evde duracaktı biz kabin boy pusetsiz bir araba aldık kızım 52 günlük ilk dışarı çıktığımızda 1 haftalıktı ve belki 10-15 defa dışarı çıktık arabamız gayet yeterki oluyor zaten çoğu zaman uyuyor uyumadığında etrafı izliyor 😁 bize gereksiz geldiği için almadık
4oglanannesi Serap07 arabanız yoksa şart değil.. evet evde rahat oluyor beşik gibi ordan oraya gezdirebiliyorsunuz yanınızda.mutfaga falan alıyordum ben poşet icinde.salliyordum oynatiyordum ama arabada da kullaniyordum. Araba yoksa ev içinde normal hamak beşik tarzı olabilir.
aslaninannesi7 Serap07 bizim aldığımız bebek arabası hem puset hem yataklı olduğundan içinde gelmiş oldu çıkar tak yapılıyor. Hastaneden çıkarken ve araba kullanırım diye düşünüyorum. Ama arabanız yoksa bence çok da önemli değil
adatuna Arabamız olduğu için ilk 6 ay puseti arabada ve bebek arasında kullandık. Yeni doğmuş bebeğe göre tasarlanıypr zaten senin benim görüşümden öte Araba yoksada hastaneye vs götürürken kucakta taşımaktansa daha güvenli
Tugceee58 Bebek arabasına takıp çıkarılan pusetler var o tarz bir bebek arabası aldım ben yoyko city yani ilk doğdugunda tahlil aşı vs dışarıya çıkaracağız illaki kucakta taşımaktansa bebek arabasından da yenidoğan çocuk sonucta kayar durur diye puseti bebek arabasına takıp kullanacağım içinde minderi de var rahat gözülüyor 7-8 ay sonra da puseti çıkarıp büyük olanı takarım
denizmanzarasi Serap07 bebek arabalarında kabin boyları pusetli oluyor sanırım, 6-7 aya kadar evdede işe yaramıştı bizim sadece araba için değil ayrıca yenidoğduğunda hastaneye sağlık ocağına sıklıkla gidiliyor o zamanda işe yarıyor