Sultancvhr K2383 hep adet lekelenmesi diye yazanları gördüm inşallah seninki değildir ayrıca benimde öyle oldu ilk aşılamada kaç gün leke geldi kahverengi sonrada tutmadı zaten adet oldum
K2383 Sultancvhr Adetim 6 gün var dün gecede ilk kez tam yatacakken sağ kasığıma sanki bıçak saplandı gibi ağrı hissettim (sağ yumurtam büyümüştür bu arada) bu lekede olunca yerleşme lekesi mi oluyor acaba dedim
Sultancvhr K2383 benimde bikaç gündür kasık ağrım var adet sancısı büyük ihtimalle bakalım hayırlısı olsun
Pnrdrsn Esra20516 @Sultancvhr kızlar birbirimizi takip edelim olur mu? Tekrar tekrar sağolun. Çünkü bu ara sizin gibi arkadaşlara ihtiyaç duyuyorum. Rahatlatıcı antidepresan arkadaşlar🤭 kaynana postu açmıştım vaktiniz olursa bı göz atın derim
Esra20516 Pnrdrsn Saol canım bunun için varız burda destek için Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün postunuza bakıcam şimdi 🤣
Blgnnnnn bebegimolacak canim verdin mi kan sonuç ne bende reglime 2 gün vardi kan verdim 2.47 çıktı yarin tekrar vericem
Sultancvhr Pnrdrsn görmüştüm ve sinirden çatladım valla Allah yardımcın olsunda biran evvel ayrı eve çıkarsın inşallah
Pnrdrsn Sultancvhr dünkü olaydan sonra eşim dedi mucize gibi ayrı eve çıkıyoruz dedi o da farkına vardı artık herseyi
Burcu_drn Blgnnnnn benimde 12. Gün 2.50 çıktı bende sabah kan vereceğim 14.gün olacak inşallah sağlıklı yüksek beta hCG ler görürüz 🙏
Blgnnnnn Burcu_drn sağlık ocağında verdim sonuç çıkmamış pazartesiye attilar bende şimdi acile gidip kan vericem