Pelinn48 bebegimolacak valla yarın artık tam 30.günüm oluyor . Yarın da böyle devam ederse Salı günü vereceğim . Çünkü minik minik sadece kahverengi leke gelmesi şaşırtıcı Benim adet öncesi lekelenmem gelir ama mesela sabah lekesi geldiyse akşamına adet olurum . Şuan iki gündür minik minik kahverengi leke görüyorum o kadar. Aşırı hararet var üstümde . Hatta adetimi içimden atamadım diye sanıyordum ben ama bugün de geçti bak hala daha olmadım . Mesela 3-4 gündür adet sancısı gibi sancım oldu bacaklarımda belimde . Adet öncesi ağrım en fazla 1 gün önce başlar benim . Oradan bilirim hatta adetimin yaklaştığını . Ama şuan 3-4 gündür adet ağrısı yaşıyorum. Sürekli WC’ye gidip bakıyorum . Açıkçası gebelik de aklıma gelmemişti o ağrıları yaşayınca . Bu ay da olmadı tutmadı aşılamam dedim . Ama son adetimin üstünden 30 gün geçti . 28 günü geçmez hatta daha erken geldiği olur . Ben yine de ne olur ne olmaz diye bekleyeyim dedim . Çünkü çok kez hamileyim sanki umuduyla yola koyulup sonucun negatif olmasını duymanın verdiği üzüntüyü biliyorum yaşadım çok kez. Yarın da bekleyeceğim . Salıya bir şey olmazsa gideceğim kan için
bebegimolacak Pelinn48 kuzum vallahi benim günüm hiç şaşmaz. Geçen ay 15 gün olmadı sürekli kan verdim ama negatifti. Bana dediler ki geç döllenme olabilir bekle ama yok en sın doktora gittim kist olmuş dedi öyle stres yaptım ki kist olmuş. Sonra regl oldum ve kendiliğinden atmışım hepsini şükür
AmineErva bebegimolacak size uzun zamandır denk geliyorum inşallah hayırlı sonuçlanir en sağlıklı en ağrısız sizisiz şekilde.bebeginizi kucağıniza alirsinz 🌺
Flower__ bebegimolacak bugun klomen tedavisine basladim cok heycan var insallah olumlu olur hepimiz icin
Gamzeli_03 bebegimolacak oy kuzum Rabb’im bu sabrını emeğini sevincini hayra çıkarsın inşallah hayırlı haberler ile ben sevinç emojelerini seciyorum 🤲🏻🤗😉
bebegimolacak kubra_1206 kuzum ben de 10nda aşılama oldum. Muhtemelen 25snde evde test yaparım sonra kana giderim😁
kubra_1206 K2383 ilk 1-2 gün kahverengi lekelenme bende de oldu doktorum zaten 1-2 gün lekelenmen olabilir demişti sorun yoktur bence, devam ederse ama şiddetlenirse falan muhakkak doktoruna danış
kubra_1206 Kızlar şimdi bir şey sorucam, ben 6 Ekim gecesi çatlatma iğnesini yaptım 8’inde de aşılama oldumya, çatlatma iğnesinin hormon etkisi 14 günse o zaman ben bu hafta sonu kan testimde öğrenemez miyim sizce sonucu ?
Pnrdrsn kubra_1206 pazartesiye kadar sabret derim ben . Yalancı pozitif çıkarsa daha çok üzülme diye. Bu kadar bekleyen 2 gün daha bekler. Hem hafta sonu daha kolay geçer. ☺️
bebegimolacak kubra_1206 seni çok iyi anlıyorum bende 10nda aşılama oldum hemen test yapmak istiyorum
kubra_1206 Pnrdrsn ay doğru dedin iki gün daha sıkayım dişimi inşallah iyi haberler olur her bekleyen için 🥹🌸
kubra_1206 bebegimolacak bir yanım bir an mutlu oluyor hani pozitif görme ihitimaliyle diğer yanım korkuyor nasıl geçecek bu 🙈
kubra_1206 bebegimolacak kendini dinliyor musun sen de ? Sırtım ağrıyor mesela, acaba gebelik belirtisi mi diyorum, kasığıma anlık ağrı girse gebe miyim acaba 😂 manyak oldum iyice 😂