bebegimolacak Kızlar zaman geçmiyor🫠 kafama takmamaya çalışıyorum ama zaman durdu sanki.. NASIL GEÇİYOR ?
AmineErva bebegimolacak size uzun zamandır denk geliyorum inşallah hayırlı sonuçlanir en sağlıklı en ağrısız sizisiz şekilde.bebeginizi kucağıniza alirsinz 🌺
Flower__ bebegimolacak bugun klomen tedavisine basladim cok heycan var insallah olumlu olur hepimiz icin
Gamzeli_03 bebegimolacak oy kuzum Rabb’im bu sabrını emeğini sevincini hayra çıkarsın inşallah hayırlı haberler ile ben sevinç emojelerini seciyorum 🤲🏻🤗😉
Kubra001111 bebegimolacak 1 hafta sonra kontrolu var eşimin spermiyograma bakılacak ondan sonra doktor ne der konuşacağız
kubra_1206 bebegimolacak amiiin inşallah bu üçüncü artık benim 🫠 progestron vermek nasıl oluyor kuzum aydınlatır mısın beni 😄
sefikaaaaa bebegimolacak karında şişlik hissediyorum onun dışında da arada bir adet olacak gibi sancı oluyor kasıklarımda senin belirtin varmı
bebegimolacak kubra_1206 kuzum doktor aşılama yaptıktan sonra dediki haftaya gel kan alıcaz progrestron değerine bakıcaz yumurta çatlamış mı ona bakıcaz dedi
kubra_1206 bebegimolacak aaaa üçünde de öyle bir şey demedi doktorum, sadece progestan ve estrofem verdi rahim duvarı inceydi kalınlaşsın tutunsun falan diye, bunu yarın sorucam kuzum çok teşekkür ederim 🌸 sen hangi gün kan vereceksin şimdi ?
burcugllp kubra_1206 benim de yarın aşılama sabah 11 de ilk aşılama olacak çok ama çok heyecanlıyım. Ben estrofemi 8 gündür kullanıyorm ona devam et dedi birde duphaston verdi.
kubra_1206 burcugllp inşallah güzel sonuçları olur güzel haberlerini görürüz 🥰 zaten 10-15 dk sürüyor max gerisi 30 dk kadar yatırıyorlar istirahat 🤗
Sultancvhr burcugllp kızlar bende bugün çatlatma iğnesi yaptım pazartesi sabah aşılama yapılacak dua edelim birbirimize
bebegimolacak sefikaaaaa bende bir şey yok ya. Sadece kasığıma çok arada sancı giriyor. Çok merak ediyorum sonucu nolur olumlu olsun da yüzümüz gülsün