Ben 2 sene önce kadar ilk bebeğim daha küçükken yani hiç gebelik düşünmediğim bir dönem rüyamda hamile olduğumu ve düşük yaptığımı o düşükten bi süre sonrada yine hamile olduğumu öğrenmişim ve erkek oluyormuş erkek olduğunu öğrenince Mahmud ustaosmanoğlunu ( Mahmud Efendi Hz. diye bilinir ismailağa cemaatinin şeyhi rahmetli oldu ama) gördüm dizinin dibine oturmuşum ve Efendi Hz bir erkek çocuğum olacakmış ismini siz koyun diyorum Ahmed Mahmud olsun diyor gekrar soruyorum tekrar aynı ismi söylüyor 3 kere sordum üçünde de aynı ismi söyledi tamam diyip kalktım sonra rüyamdan uyandım . Ben bu rüyadan baya bi süre sonra hic bebek düşünmediğimiz bir dönem düşük yaptığımı öğrendim hamile olduğumdan haberim bile yoktu normal adet oldum sandım ama başka bişey için kam verdiğimde beta yüksek çıkmıştı. Sonra yine bu sene yine bebek düşünmediğimiz halde hamile kaldım ve erkek oldu rüyamın birebir aynısını yaşayınca çok isim düşündük ama bi türlü içimize sinmedi tamam dedik ismi belli başka düşünmeyelim Ahmed Mahmud olacak kulağına bu şekilde okuyacağız ama tek isim istediğimiz için kimlikte tek Ahmed yazacak 🌿