Yenisine- Kızlar 31 haftalık oldum bazen bebek toplanıyor gibi oluyo ağrı oluşuyo ve karnım sertleşiyor ağırlaşıyor bu durumu yaşayan var mı ? Kasılma bu şekilde mi oluyo acaba
surprizbebe Yenisine- 35 olmak üzereyim bu hafta hep aynı şey. Bi de biraz moralsiz sıkıntılıydım hep toplandı canımı yaktı. Hatta şu an bunu yazarken 3 gündür hiç olmadığı kadar hareketli. Normale döndü sanki😂
hberfin Doktora gidince soyle ben özele 2 kere kontrole gittim bana dediği bebek karnın ortasında toplaniyormu sert oluyormu diye sordu kontrolünde söyleyin siz yinede.
Serensagir69 Benimde sürekli oluyor aynı haftadayız hatta bir kez de doktor muayene ederken oldu doktor kasılma dedi nst ye bağladı orda sancı çıkmayınca bebek hareketi dedi sıkıntı edicek bir durum yok dedi
Melismelo Evet kasılma böyle birşey bendede oluyor 31 haftalık oldum, doktorunuza söyleyin Nst girmeye başladım o yüzden bence cok sık oluyor
ilayyydaaaa- Benim 36+2 haftalık 25.haftadan sonra bazen günde 3 4 kez bazen sürekli oluyor o zamandan beri.bi sorun yaşamadım ağrı eşlik etmiyor zaten sadece ileri haftalarda nefes darlığı oluyor bebek toplandığı zaman.rahim kasılması bu yaşadığımız şey
Yenisine- surprizbebe hareketlerinden uyutmuyo zaten bu bebişler doğum sonrası uykusuzluğa alıştırıyorlar galiba 😃