sedamusa Kızlar betam dün 4216 çıktı 5+1im şuan yarın kese için çağırdı doktorum o kadar heyecanlıyım ki umarım herşey yolundadır 🥰🥹
babyoz Beyzadrs benim de sat 28 Ağustos:) bugün kalp atışını duyduk. Doktor 6+3 dedi bir sıkıntı olmazsa 3 hafta sonra görüşelim dedi . :)
Beyzadrs babyoz ay hadi darısı başıma :) ben de kalp atışını duymayı çok istiyorum. 3 hafta da çokmuş bir yandan biz daha ailelere soylemedik bir kalp atışı duyalım 8. Hafta soyleriz dedik ama bakalım
Medine-96 5+4 olduk, geçen pazartesi öğrenmiştim 2 hafta sonra kontrole gel dedi ama daha önce gitmemek için zor tutuyorum kendimi, sürekli endişeliyim kendimi dinliyorum sürekli 🙄
symnrustn Mey58 evet çok şükür kalp atışı yeni yeni oluşmuş çok sesli değildi ama vardı şükür🥹 haftaya bir daha gel kalp atışını daha net duyalım dedi
Canselikooo XBurcuburcu ay bende beş haftalığım geç döllenme oldu , sol kasığımda batma ve yanma var birde gaz sancısı çekiyorum böyle olan var mı cuma kesey görürüz dedi doktor bekliyorum
XBurcuburcu Canselikooo batmalar ara ara oluyor banada gaz birikimi zorluyor ya ne yedimde böle oldu diyorum hep şiş şiş gibi hissediyorum 😵💫🙄🥴🤣
Merve_kucuk XBurcuburcu Benim sat 4 eylül Benimki de 8 Eylül. Bugün sağlık ocağında kan verdim yarın çıkarmış sonuç. Ay sonuna doğru da randevu aldım. 5+1 günlüğüm son adete göre
XBurcuburcu Merve_kucuk evet erken gidip vereyim diyorum kontrole kadar elimde bulunmuş olur yazacağım buraya kontrol sonrası doktor görüşlerini vs 🤗
Merve_kucuk XBurcuburcu Hiç kan vermediyseniz eğer sağlık ocağına gidip verebilirsiniz sabah 9/9.30 gibi
Sonnenblume Sedaanr ben de 2 günde bir takip yapıyorum sonucu bekliyorum şuan. Benim de ilk bebek olacak inşallah heyecanlı ve gerginim acaba bir sorun var mı diye 🥲
cglgkdnz Nc34 o gaz sıkışması bende de oluyor bazen hele gaz yapıcı bi şeyler yediysem 🫠 ay olmasın bulantı daha iyi benim ilkinde de oldu 10.haftaya kadar falan o kadar kötü ki açsın yemek yiyemiyorsun yesen yediğini çıkarıyorsun 2.de daha hafif şu an ama olmasın diye dua ediyorum bi yandan çünkü bebekle de ilgilenmem gerek bi yandan
Anneolmak__ cglgkdnz 10 haftaya kadar sürerse öper başima koyarım 6+4 deyim iğrenç bişey bu kusmak.ya. oğlumda 4 ay perisandim bu daha iyi ama kusmak.kotu bişey tansiyonum çok oynuyor.
XBurcuburcu arwen1 evet çok erken henüz normal görünmemesi evde sabırla bekleyelim bence bende gitmedim bu haftada bitsin haftaya giderim diye düşünüyorum 🙏😍
XBurcuburcu Mervetann1- evet ya kızlar ters bir durum yoksa kanama şiddettli ağrı vs büyümeleri içşn sabırla beklicez ve göreceğiz Allahın izniyle😍🙏🥹
Mervetann1- XBurcuburcu ya masallah benim 1946 çıktı kese göremedi hala cumartesi tekrar gidicez bakalım
Nc34 XBurcuburcu ben azalttım ince sigaralardan içiyorum günde en fazla 5 kendimi diyete soktum paket aldırmadım eşime içmemeyi deneyeceğim. Doktorum bebeğe ciddi zararı olur bırakmaya çalış diyor
XBurcuburcu UmayDuruMom gözünüz aydın ciddenkarından gözükmüş hemde sağlıklı bütüsün sağlıkla gelsin 🧿😍