Haticom Merhaba benim sat 2 eylül kasıklarımda ağrı batma sancı var göğüslerim aşırı acıyor beta takibindeyim geç döllenme oldu benm ovulasyon takibi yapmıştım artık ne zaman ultrasonda görünür bakalım bekliyorum 🌸
XBurcuburcu Haticom sizlede çok yakınız sat 4 Eylül benim 5+4 ne zaman gitsem doktora diye düşünüyorum bir yandan da erken daha görünmez diyorum duygular şelale🤗🤣
Aleycylnn Haticom Benimde son adet tarihi 2 eylül suan 7 haftalol hamileyim merak ediyorum siz bir sonuca vardiniz mi 😌❤️🤲🏻
cglgkdnz Nc34 ay ne güzel bende ilkine 2.ayda hamile kalmıştım 😂 ağustosta oğlum doğdu eylülde ilk evlilik yıldönümümüzdü 🥰 2.yıla girdik 2.bebiş geliyo 🙂↕️
Nc34 cglgkdnz yaa hayırlı olsun ikisini bi çırpıda büyütür rahat edersin artık sağlıkla al kucağına canım benim 🤗😍
Serenko @“XBurcuburcu” merhaba normale 6 hafta 2 gün ama doktora göre 5 hafta 4 gün suan 21 ine çağırdı bebeği görmek için kese dolu dedi herkes sağlıkla kucağına alsın alayım inşallah 🙏
XBurcuburcu Serenko geç döllenmiş olabilir belki doktor en iyi şekilde belirler sağlkkla büyüsünler inşallah Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın ya 🙏🙏🥹🤗
cglgkdnz Nc34 inşallah canım teşekkürler burdan iletişim halinde olalım ya çok iyi olur 🥰 kasıklarında batma oluyor mu ya bulantı kusma yaşıyor musun
Nc34 cglgkdnz bulantım hiç yok , kasık ağrısı çekiyodum doktorum Protestan verdi günde 1 defa fitil. Onu kullandığımdan beri kasık ağrım olmuyor ama aşırı derecede şişkinlik gaz sıkışması oluyor . Bulantıda bazen geceleri oluyor sende durumlar nedir 🤗🌸
Haticom XBurcuburcu beta baktırmışmıydınız 2 bin üstünde kese görünür sonra bebek için çağırcak sonra kalp atışı yolumuz uzun ve heyecanlı 😂😂
arwen1 XBurcuburcu ben bugün doktora gittim 5+4 olduğunu söyledi keseyi gördük ama bebek daha çok küçük görünümüyor dedi iki hafta sonra inşallah görücez
Merve_kucuk XBurcuburcu Hiç kan vermediyseniz eğer sağlık ocağına gidip verebilirsiniz sabah 9/9.30 gibi
Mervetann1- ay kızlar kese ne zaman gördünüz adet tarihime göre 5+4 olmam lAzim dün beta 1946 çıktı ama kese görülmedi normal mi
Mion Mervetann1- canım kişiye göre beta değerleri değişiyor. 2 gün sonra beta değerin 2 katı daha olduğunda kese gözükür. 3000 altında karından gözükmüyormuş. Bu sabah 9da gittim keseyi gördük çok şükür. Darısı başına ❤️🥰
Haticemre21 XBurcuburcu benimde 4 Eylül ❤️ keseyi gördük cuma günü de kalp atışı için gidicez inşallah 🙏
Yetersavas Minyonannecik aynı bende 29 Ağustos 6+4 şuan yarın doktora gideceğim kalp atışı başlamıştır diye düşünüyorum sağlıcakla gelsin inşallah
Handenur1 Yetersavas bende bugün gideceğim doktora 6+4 deyim inşallah kalp atışını ve bebeğimi görürüm ❤️
Yetersavas Handenur1 merhaba gittiniz mi doktora kalp atışı başlamış mı ben ilk oğlumdan dolayı vazgeçtim gitmekten hesaplama yaptım 7 haftanın üstünde başlamıştı atışları cuma günü gideriz dedik
Sonnenblume Sedaylmz benim de sat 13 Eylül. Betanız kaçtı acaba ? Doktora gitmedim henüz değerlerimin yükselmesini bekliyorum
Sedaanr @“Sonnenblume” benimde sat 11 Eylül, geçtiğimiz çarşamba değerim 101 çıktı 5 gündür bekliyorum ama bugün doktora gideceğim ilk gebeliğim meraklıyız biraz, kese oluşumu için 5-6. haftayı bekleyin demişlerdi
Sonnenblume Sedaanr ben de 2 günde bir takip yapıyorum sonucu bekliyorum şuan. Benim de ilk bebek olacak inşallah heyecanlı ve gerginim acaba bir sorun var mı diye 🥲