XBurcuburcu Canco sen bilirsin tabiki ama bende henüz gitmedim erken öğrenince yıpranma cok oluyor düzenli kan vermeler kontrol stres yapıyor o yüzden bekliyorum ters bir durum yok suan Rabbim inşallah sağlıkla versin hepimize🙏😍
XBurcuburcu Mion Mion hepimiz aşağı yukarı aynı tarihlerdeyiz hadi bakalım güzel haberler ver bize nasıl öğtendin gecikme ile mi erken gebelik testi mi canım
XBurcuburcu gezentianne aay çok güzel doktor tespit ediyor değil mi sata göre bunu deneyinli olan var mı aranızda hepimizin ilk gebeliği mi 😍😍😍😊
XBurcuburcu TugceOrak hiç korkma canım iyi düşün iyi olsun 🤗 haberlerini bekliyorum yaz buraya kontrol sonrası
XBurcuburcu Modavran hepsini birarada öğrenceksin ne güzel işte sağlıkla dünyaya gelsin bende bi 2 hafta bekelesem mi acaba cok kararsız kaldım haftaya cuma gideyim diyorsum. 5+4 bugün takvime göre😍
XBurcuburcu Ebrubyy 🤣🤗 aynen kafamızda bitirdik hemen ilk kontrolden sonra doktor uyarılarına göre hareket ederiz dedik yani tık yok artık🤣
Kubraa-1 XBurcuburcu merhaba bende 5+1 insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız beta kaçken kese gördünüz 🙂
XBurcuburcu Kubraa-1 kübracım ben daha doktora gitmedim gecikemnin 10. Gününde test yaptım pozitif sonra bi daha yaptım pozitif bekliyorum suan biraz büyüsün gelissin kese kalp atısı birlikte duyarız inşallah Rabbim nasip etsin ilk bebeğim olacak 🤗😍
Mion XBurcuburcu inşallah canim🩷 3 ekimde erken gebelik testi ile öğrendim . Beklenen adet günüme 4-5 gün vardi. Hemen kan vermeye gittim beta 46 çıktı. Sonra kan vererek takibini yaptım. En son perşembe sabah 1500 oldugu icin tekrar vermedim. Yarın kesenin görüleceğini düşünüyorum 🌸
Kubraa-1 XBurcuburcu inşallah canım hersey güzelce sağlıkla ilerlesin inşallah hepimiz için sağlıkla kucağımıza alalım 😍
Bett2206 XBurcuburcu bizde 4+5 iz bizimki tatil bebeği oldu 27 sinde tatilden döndük baş dönmelerim oluyordu ama hiç şüphelenmedim neden bilmiyorum😂arkadaş ısrarıyla test yaptım vee hamileymişim çarşamba günü doktora gidicez keseyi görmek için inşallah sıkıntısız geçer hepimiz için bu süreç🙏
XBurcuburcu Bett2206 tatil bebişi 🤣 ne güzel inşallah sağlıkla büyüsün ilk kontrole gideceksin gittiğin gün kaçıncı haftannolmuş olcak canım
XBurcuburcu Hatta ilk reglye 3 gün varken mi ne erken gebelik testi taptım silik çıktı takma kafaya dedim ama nasıl takıyorum gecikme olunca yaptım kaset test bu sefer direkt koyu 2 çizgi gördüm😍
cglgkdnz gezentianne benim doktorumun cihazı da iyi zaten 2.gebeliğim aynı doktora gidiyorum keseyi vajinal baktı da yine vajinal mi bakar acaba diye düşündüm bi de zayıf olduğum için gözüküyor hemen aslında