monica50 XBurcuburcu selamlarr benim de bugün 5+6 görünüyor. reglime 5 gün varken test yaptım silik çift çizgi gördüm ertesi gün beta 46 çıktı. gün içinde regl olacak gibi sancılarım oluyor, arada başım dönüyor. bir de göğüslerim inanılmaz büyüdü bu kadar hızlı beklemiyordum kendimi inek gibi hissediyorum 😂 3 gün önce kese gördük 0.52 çıktı boyu, sağlıkla gelsin bebişlerimiz ♥️
XBurcuburcu monica50 amin kuzum hepimizin inşallah 😍 benim göğüslerde bir değişiklik olmadı henüz günlerimiz aynı karnımda kasıgımda batmalar oluyor sağ ve solda ve halsizlik şimdilşk belirtiler bunlar. Sağlıkla gelsinler ya 🙏🤗🧿
Neslihan86 XBurcuburcu bugün 6 hafta 2 gün oldu kalp atışını daha duymadım gecen cuma kese görüldü sadece kalp atışı duyulur mu sizce
XBurcuburcu Neslihan86 döllenmeye göre değişiyor diyorlar kuzum herkesin süreci çok farklı hiç biri birbirine benzemiyor ama saha çok küçükler bazıları forumda okuyorum 9. 10 hafta duyanlar oluyor yani hiç strese girme lütfen iyi düşün iyi olsun🤲🙏🤗
XBurcuburcu Leylasiva21 doktor ne diyor bu aşırı sancılanmaya. Karnın mı yumurtalığın mı bu arasa gaz birikmesi vs oluyosa o da olabilir 🤗
senem-yabaci Benim sat 28 Ağustos ama betam geçen hafta pazartesi 14,69 çıktı. Dün 389,79 çıktı. Doktor 4 - 4,5 haftalık demişti çarşamba günü
Bebekyoda Ebrubyy merhaba hemen hemen aynı haftalardayız ben 4.hafta kan verme sonucum öğrendim 5.hafta 2 günlükken kesem gözüktü 6 hafta 4 günlükkende kendisi ve kalp atışı duyuldu şuan 8 hafta 1 günlüğüz :) mide yanması bulantı problemi ben de yaşıyorum kusmadım ama doktoruma sordum rennie duo süspansiyon kullanabileceğimi söyledi.
Nzl_1999 Sushii bende 5+3 sizde belirtiler başladımı bende aşırı uyku var 4 ve 2 buçuk yaşında iki kızım var zor yetişiyotm
XBurcuburcu TugceOrak Canım doktorun Bülent hoca mı o hastanede çok deneyimli doktorlar var aklına gelen her şeyi sor 😌heyecandan unutuyoruz ya da yeni bir şey söylüyorlar o konuyu konusurken diğerleri kalıyor.🫠 Cep telefonuna not al madde madde ordan sor aklında içinde rahat etmiş olur. Bir daha ki sefere görürsün bence erken daha🤗
TugceOrak XBurcuburcu aşkım Bülent hoca değil, Onur Umut bey doktorum 😊 Evet çok iyi kendisi gerçekten ama ben o heyecanla soramadım işte 😀
XBurcuburcu Kızlar neler yiyip içiyorsunuz beslenmeniz nasıl örnek verebilecek güzel kızlar yazabilir mi 🙏
Canco XBurcuburcu Kahvaltıda 1 tatlı kaşığı pekmez 1 yumurta 1 dilim tam tahıllı ekmek kaşar peyniri domates salatalık ve 1 bardak süt yemeye içmeye dikkat ediyorum Gün içinde 3 4 tane ceviz yiyorum ve 1 tane meyve yiyorum (elma cennet hurması muz vs) Akşam yemeğinde de artık ne varsa sebze yemeği çorba vs Yanında da 3 litre su 😀 Siz neler yiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz acaba🌿
annim_803 Canco benim bu üç gündür bulantılarım var çok iyi beslenemiyorum maalesef suyun tadı bile yok
Yagmur141 Benim herkese bir sorum var. Son adet tarihim 10 Eylül. Birliktelik tarihi 16 Eylül. Dün beta hcg 82 çıktı sadece. Düşük mü bu acaba bir sorun olabilir mi? Doktorum 48 saat sonra tam saatinde aynı yerde testi tekrarlama mı istedi
Canco annim_803 evet eminim bulantı kötüdür inşallah bir an önce geçer sizinde🙏 şükür bulantım yok yiyebiliyorken yemeye çalışıyorum