ZeynepDuru17 Liddle_mom yiyeceği geçtim ben karnımın üzerine yatmayı özlemiştim ve karnımın üzeri dışında uyuyabilen biri değilim 😂🤣🤣
-incila- Sucuklu bir pizza hastaneye istek yaptım 😂 geri kalan herşeyi yiyorum. Hamburger kola vsvs abartmadan tabiki
Kubraakgn0 Liddle_mom Kesinlikle midye hatta başından beri o kadar aşeriyorum ki rüyalarımda koca koca dev midyelerin içinde buluyorum kendimi gözüm dönüyor sabah kalkıyorum ağzımın suyu akmış oluyor yastığa 😂😂😂
QueenMomm Liddle_mom aklıma gelen herşeyi yiyeceğim özellikle popeyes hamileliğimde hiçbirşeyden tad alamaz oldum :(
Elfelf475 Liddle_mom sevdiğim her şey sağlıklı şeyler olduğu için şu anda kısıtlama yaşamıyorum 😅 o yüzden doğum yapınca da aynı devam 😁
BTSB Liddle_mom kola içiyorum azıcık çok canım çekince. Canım acaiip midye istiyor. Ay bi de hurma. Doktor kesinlikle hurma yeme dedi, serklajlıyın çünkü. Ama en çok rakı 🙈 anason kokusu geliyor burnuma böyle bişey olamaz ya 🤦🏼♀️
fatmaanurr1 Cems01 Canım eğer riskli bi gebeliğin yoksa doktor özel olarak yasaklamadıysa arada yiyebilirsin. benim ilk hamileliğim ilk baştan beri canım ne zaman ne isterse yedim dikkatli tabi😂
Cems01 fatmaanurr1 evet biliyorum ben de canımın çok istediği şeyleri bir lokma da olsa ağzıma atıyorum ancak gebelik şekerim var bu sebeple doya doya bir hamburger menu yiyebileceğimi sanmıyorum, birkac hafta sonra artık 😊