Alpmom__ Liddle_mom hindi fümeli bir sandviç 🥪 Sosis , sucuk , pastırma 😂😂 kayserili olduğum belli mi hahahah
Zeynep1283 _mavii_ kesinlikle bende öyle acaba benmi tuhafım demiştim ama benim gibilerde varmış şuan görünce anladım 😄
cns12 Liddle_mom midye ve kokorece bayilirim birde.hamburgeri ozledim nerdeyse 2 defa yedim ama korkarak yedim insallah bisey olmamistir diye rahat yemek kadar guzel bir.his.yok.bence
Hzldem hatseum12 kesinlikleee bende bir tek sushi yemedim bitince hamislik direk onu yicem hastane odasinda yicem mümkünse 😂😂😂
MorKelebek54 Liddle_mom hamilelik bi hastalik degil. Bunun farkina varın artik. Nefsinizi köreltecek kadar yiyip icin. Hamileliginizi bu kadar kurallarla gecirmeyin yiyin icin ama az olcak sekilde.
Liddle_mom MorKelebek54 soyle ben hamile degilke rahat 1 litre kola icon biriydim o yuzden bi anda kesmessem icmeye devam edicektim o yuzden tamamen kestim yoksa elbette hastalik olmadigini farkindayim🙃
fatmaanurr1 Cems01 Canım eğer riskli bi gebeliğin yoksa doktor özel olarak yasaklamadıysa arada yiyebilirsin. benim ilk hamileliğim ilk baştan beri canım ne zaman ne isterse yedim dikkatli tabi😂