Sum16 Defnezumramom bağırdakşarı dışarı çıkarıyorlar efsanesi bereden çıktı ya 😂 kaç tane video izledim yok öyle bir şey
Defnezumramom Sum16 benim fotoğrafım var canım bebeği doğum esnasında çekerlerken arkadan görünüyor sen hangi videoyu izledin bilmiyorumda 😂😂
Defnezumramom [silindi] kız sana demedim anlamıyorsun diye o an anlamıyorsun heyecandan bebekten falan 😂😂
Beyza_12 rosatue ay bunu bı tek ben yaşadım sanıyorum küçüklükten beri süren bı kabizligim var hep sıkıntılıydi doğumdan sonra çok şükür bı kez bile kabiz olmadım 3.5 yıl oldu çok şükür 😅😅
rosatue Beyza_12 Sizin adınıza da çok sevindim. Bunun düzelmesi bile sezaryene teselli olarak yeterli 😂 ben şimdi 2. Sezaryende bağırsaklarımın dizilimi bozulmasın derdindeyim bir tur doktoru darlarım bu konuda 😂😂
Defnezumramom Mucizem0301 rabbim hayırlı doğumlar versin 3 gün zorlanırsın sonrası daha kolay olur Allahın izniyle sağlıcakla kavuşun inşallah abdestini al sabah namazını kıl okuyabildiğin sureleri oku valla su gibi geçiyor doğum
Ada3452 Mucizem0301 benim ilki çok kısa sürdü. Gitmem çıkmam bir oldu öyle soylim. Şimdi 2. Sezeryanimi olucam çok az kaldı . Onu da yazarım nasıl geçtiğini inşallah iyi geçer 🤗🤗🤗🦋✨🐾
Beyza_12 rosatue benim doktorum şehir degistirdigi için ben şuan mecburen başka doktora gidiyorum Mart’ta dogumum var 😅doktora bağırsaklarımi güzel yerlestir desem dalga geçer heralde benimle 😅😅😅
Defnezumramom Sum16 olabilir bence ben kabızlık şikayeti asla olmayan biriydim bi çoğunun aksine doğum sonrası kabızlık sorunu oluştu bende de çünkü
Tuba-M55 Mucizem0301 stres yapmayıp bol bol dua ettim doktorum da baya tecrübeliydi çok güzel geçti darısı başınıza 🥰🌼