Zambak-12 sizin bu yaşadıklarınız 5 ay önce benim yaşadıklarımla hemen hemen aynı ben hamile olduğumu 5 haftalıkken öğrendim devlet hastanesine gittim doktor baktı kese oluşmuş ama senin 4 cmlik kistin var jinekolojik onkolojiye git dedi kanser olabilirsin dedi aynı gün çam sakuraya gittim doktor önce karından baktı görmediğini söyledi sonra alttan muayene etti o an istemesem de birşey var mı yokmu öğrenmek için kabul ettim baktı kistin yok miyomun var ama kese boş görüyorum ben dedi 7. Hafta kahverengi lekelenme ile özelde nöbetçi doktora gittim alttan muayene etti kendimi hiç kasmamaya çalıştım bebeğe bir zararı olmadığını korkmamam gerektiğini söyleyip durdu doktor beni sakinleştirdi alttan baktı ve dedi ki miyomun var ama bebeği etkileyecek yerde değil lekelenme yerleşme kanaması da olabilir fitil verdi ben fitil kullanmadım istemedim o an 10. Hafta aşırı ağrı ve daha pembemsi bir akıntı ile yine doktora gittim şiddetli kusma ve kasık ağrısı da vardı doktor baktı miyomdan kaynaklı dedi fitil verdi iğne verdi ikisini de 14. Haftaya kadar kullandım sürekli yattım 7. Haftadan sonra hiç alttan muayene olmadım şuan 21. Haftamdayım şükrolsun herşey yolunda doktor adet kanaması gibi kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi 10. Haftaya kadar gittim her doktor bebek sağlıksızsa vücut atmaya çalışıyor düşük oluyor olmadı biz alacağız dedi ama ben hep bu ağrı ve kanamaları yerleşme kanaması olarak düşündüm olumlu düşünmeye çalıştım öylede oldu progestan fitil isteyin o rahim duvarını sertleştirip bebeğin tutunmasını sağlıyor alttan muayeneden de korkmayın lütfen kasmayın kendinizi biraz ağrı ve kanamalar ondan da olabiliyor zaten doktorlar bebeğe zarar verecek birşey yapmamaya dikkat ediyor