Tuzlimon1 Haappyymomm aa merhaba 🌞 doktorunuz kimdi? Sezaryen mi vajinal doğum mu yaptınız? Kaç gün kaldınız? Ben 7yıl önce doğum yapmıştım üstünden uzun zaman geçti. Doğum çantası vermişlerdi o hala var mı mesela?
Haappyymomm Tuzlimon1 merhaba doktorum seda deniz isiklardi vajinal doğum yapmakta ısrar etmiştim kemik yapımın uygun olmasina rağmen umitteki doktorların 4 üde sezeryana pozitif bakıyor insanları osekilde yonledniriyor oda olarak tek kişilik yatak 2 sandalye odanın içinde vc banyo ketil Melisa çayı neskafe gibi şeyler vardı yemek saatinden sonra odaya geçerseniz yemek siz odaya gidene kadar buz gibi oluyor bizim öyleydi tek tepsi verdiler biz 1 tane daha istedik annem ve kv de vardı o yüzden hediye olarak çanta kapı süsü bebek hastane çıkışı takımı (biraz prematüre kıyafeti gibiydi )seyaht tipi sampuan dikiş seti ayakkabı cilası defter felan vardı 1 gece yattım sabah doktor geldi asistanla birlikte kanamamin durumuna baktılar öğleden sonra çıktım dogumhanedeki ebeler çok bilgiliydi 1 kişi hariç kapalı bı bayan vardı yeni başladığı her halinden belliydi kontrol ederken çok fazla vakit kaybediyordu başka ebe istedim o sorun öyle cozulmustu
Sezer2108 Bende 2 ay sonra ümitte doğum yapacağım. Doğum paketinin içeriği nedir. Birde odalar nasıl kaç kişilik refakatçinin yatabileceği yatağı oda da tuvaleti filan var mı
Tuzlimon1 Sezer2108 ben 11-16 kasım arası doğum yapacağım. Siz bana yazın ben unutabilirim malum bebiş sonrası. Detaylarıyla yazarım ✍️
Sezer2108 Tuzlimon1 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişi 🥰 doktorunuz kim? Benim aralık 29 gösteriyor uygulama. Murat şenola gidiyorum ama sezeryan mı normal mi olur birşey demedi henüz doktor
Tuzlimon1 Sezer2108 amin inşallah 🙏 Dilek Ulusoy a gidiyorum ben, sezaryen olacağım o yüzden haftamız belli de günümüz belli değil. Sizde sağlıcakla alın inşallah ☺️
Tuzlimon1 Haappyymomm sezaryen mi oldunuz vajinal mi anlamadım. Doğumhanedeki ebeleri gördüğünüze göre vajinal yaptınız diye düşündüm ama emin olamadım. 1gece yatıp çıkmak iyi mi kötü mü bilemedim. İlk doğumumda 24saat kalmadım bile. Ama eve geldiğimiz gece çok zorlanmıştık bebek bakımı yönünden. O yüzden 2 kalsak daha iyi 😂
Tuzlimon1 14.11.2024 de Ümit hastanesinde sezaryen ile doğum yaptım. Artısı eksisi yazayım ki gidecek olanlara fikir olsun ☺️ Öncelikle kadın doğum servisinin odaları çok çok küçük. Sadece 2 odası büyük ve ona denk getirebilirseniz iyi. Odada havalandırma çalışmıyordu ve tuvalet gideri sürekli koku yapıyordu odayı sarıyordu kokusu. Benim koku hassasiyetim var o yüzden sürekli cam açtırdım. Servis hemşireleri çok iyi güler yüzlü 💙 Yardımcı personellerde çok ilgili özellikle emzirme koçu olarak gelen arkadaş çok iyiydi her emzirmede ğeldi yardımcı oldu sağolsun 💙 Ameliyathane personelini hiç sevmedim. Genelde burda hep okuyorum işte sakinleştirdiler benimle konuştular falan diye. Kendi aralarında hep muhabbet edip gülüştüler hatta baya rahatsız edici kahkahalı bu beni biraz gerdi. Başlayıp bitinceya kadar bir Allah’ın kulu şöyle böyle bir şey demedi bana. Bir hasta bakıcı sanırım elimi tuttu o bile inanılmaz rahatlattı beni 🥰 girerkende çıkarkende yanımdaydı Allah razı olsun ondan 💙
Gzmmy Tuzlimon1 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı🙏🏻 doktorunuz kimdi acaba ameliyathane personelinin laubali olmasının sebebi bu olabilir. Doktordan korkunca mum gibi oluyorlar genellikle. Bir de doğum çantası verdiler mi içeriği nasıldı odaya hizmet falan nasıldı çok soruyorum özür dilerim ama ben de orada doğum yapacağım inşallah nasipse
Tuzlimon1 Gzmmy dilek Ulusoydu doktorum. Aslında doktor gelmeden önce ve doktor çıktıktan sonra gülüştüler. Dediğiniz ğibi doktor varken daha ciddiyetliydi ortam 🙄 Kadın doğum servisi hemşireleri çok iyi çok ilgililer. Çok memnun kaldım onlardan 💐 aklınızda olsun doğum eğer belirli bir tarih olursa sezaryen falan olursa yani ğününüz belli olunca servise gidin odaları görmek istiyoruz diye. Mümkünse köşe odalardan ayırttırın eğer o gün müsait olursa. Köşe odalar çok daha büyük daha rahat edersiniz. Ben önceden ayırttırmıştım ama köşe diye belirtmedim o yüzden küçük odaya denk geldik ve birde odanın havalandırması çalışmıyordu 👎🏻 Birde doğum fotoğrafı vereceğiz dediler bebeğin fotoğraflı takvim şeklinde. 25 gün oldu doğum yapalı her kontrole gittiğimde soruyorum yok cihaz bozuk yok tahta yok sürekli öteliyorlar. Doğum paketi içinde misafirler için çikolata ikramı vardı onuda vermediler doğum paketini değiştirdik dediler ama parasını aldılar falan 👎🏻Oda aklınızda olsun verilen paranın içinde bunlarıda sayıyorlar ama yok maalesef. O heyecanla mutlulukla insan görmüyor evet ama sonradan düşününce o kadar para veriyoruz neden yetersiz hizmet alıyoruz diye aklına takılıyor insanın. Yaaa lohusa kafası işte ben kızmıştım 🤭🤣
Tuzlimon1 Gzmmy doğum çantası verdiler. Kapı süsü, ümit hastanesi baskılı hastane çıkışı takımı, havlu, anne çantası, küçük ıvır zıvırlar işte ayakkabı cilası, anahtarlık, şampuan, kolonya mini boylar var ya onlardan.