Papatyam_8 Kızlar reglim 3 gün gecikti kaset test yaptım silik çizgi çıktı bazıları yanıltıyor diyor bazıları hamilesin diyor kafam karıştı yardımcı olur musunuz
myangelson Papatyam_8 hep silik gördüm artimed ile test yaptığımda son zamanlarda hemde baya baya pembe çizgi 2dk içinde çıkıyordu. Kanlarım negatifti. Farklı bir marka ile tekrarlayın veya kan verin. Hamilesiniz diye konusmak doğru olmaz şuan
Bigsecret3 Papatyam_8 kızımı artımed kaset test ile öğrendim yanıltmadı öğrendiğim zaman 5 haftalıkti ama erken gebelik testi yanılttı beni 😍
zeynnno Papatyam_8 bende artı med kaset test ile 6 gün gecikme sonrası öğrendim hemen gidip kan verdim başka test yapmadım bile çizgiler çok netti bende
Esrakalkanc Benım reglım baya gecıkmıstı test yapmıştım ama gec yaptım Bı 6 7 gun gecmıstı anında 2 cızgı cıkmıstı artı medden sonra ınanamayıp 2 kez daha yaptım artı med yıne sanıyesınde gordum cızgı
Busetacir Papatyam_8 ever erken gebelil testi olsun, predictor kadar pahalı değil ve genelde doğru sonuç veriyor prodoctor erken gebelik testi
Papatyam_8 Bigsecret3 Ya benimde kafam karıştı erken gebelik testi ama güvenilir gelmiyor kaset test daha güvenilir geliyor ama bu marka yanıltıyor diyor bi çok kişi hangisine inanayım 2 defa aynı testi yaptım 2 silik çizgi çıktı