Sema_nur60 32 haftalığız kasıklarımda cok şiddetli ağrı alt tarafa baski var ayağa kalkamıyorum kalksam adım atamıyorum bacaklarımı birleştiremiyorum nolur cevap normal mi sancı değil ağrı var serklajlıyım
myangelson Sema_nur60 şiddetli bir agriysa doktora gidin. Riskli gebelik etiketi kullanmissiniz erken doğum riskiniz mi var?
Tomucuk12 Sema_nur60 benımde agrım var aynı haftaalrdayız ama ayaga kalkamayacak bır agrı yok ıstersen bı acıle gıt
Zynp-ela6 Sema_nur60 canım büyük ihtimalle enfeksiyon vardır idrar yolunda bi idrar ver beni de yürütmezdi hala da öyle arada oluyor başlarda daha çoktu tabi kasiklarim agrirdi bacak arasındaki kemik agrirdi adım atamazdm örnek veriyorum pantolon giyerken ayağımı zor kaldırırım ama tabi doktoruna gitsen daha iyi olur o sana söyler
Sema_nur60 Zynp-ela6 yok canım enfeksiyon yanma kaşıntı kokulu akıntı vs hiç birşeyimyok testlerde temiz
myangelson Sema_nur60 o zaman doktora gidin hiç beklemeden ağrı sancı hiç istenmeyen şeyler riskli gebelerde
myangelson Sema_nur60 niye bekliyorsunuz o zaman bir an önce gidin müdahale edilmesi gereken bir durumsa edilir erkenden böyle beklemekle elinize birşey geçmez
Hafize-80 Sema_nur60 enfeksiyon çıktı canım birde bebiş biraz korkuttu bizi erken gelme gibi de şükür ilaç verdi doktorum şuan onları kullanıyom sende ihmal etme git
myangelson Sema_nur60 eşiniz gelene kadar uzanın ayaklarınızın altına yastık falan koyarak yatın. Umarım önemli bir durum değildir geçmiş olsun