Selin-Merve Yaklaşık 15 gündür sabah akşam olacak şekilde kullanıyorum inanılmaz mide bulantısı baş dönmesi uyku yaptı yaşayan hamişler var mı yazarsanız çok sevinirim
Sheryy Selin-Merve ağızdan alıyorsan yapar. Ben fitil şeklimde kullandım hiçbir yan etkisini görmedim
hande0104 Selin-Merve Ağızdan alındığında bu yan etkileri yapıyormuş doktorum söylemişti bana da o yüzden fitil olarak kullan demişti hatta . O şekilde de bi yan etkisini görmedim ben rahattım zaten
emel16 Selin-Merve ağızdan alınınca öyle oluyormuş söylemişti doktorum ilk haftalarda kullandığımda , fitil olarak kullan demişti, şimdi zaten serklajlıyım direk fitil olarak kullanıyorum , fitil olarak kullandığım zaman yan etki görmedim
Selin-Merve Sheryy Doktor kullanım şeklini ağızdan önerdi kontrole gittiğimde söyleyeceğim çünkü çok kötüyüm
Nc34 Selin-Merve ben fitil olarak kulllanıyorum asla rahatsız etmiyor bence doktoruna söyle fitil ile devam et hap mahveder insanı zaten mide problemi çekiyoruz hamilelikten dolayı
Selin-Merve Nc34 ben en çok biyerde bayılıp kalmaktan korkuyorum o derece etkiledi beni sürekli uyuyorum konuşacağım fitil olarak kullanımı için