4oglanannesi Emos1 basiskelede hastane yoktur izmitte çok var..cihan Atakent Ayfer hanımı tavsiye ederim..bundan önceki dogumumda ondaydi memnun kaldım şimdi tekrar ona gidiyorum.
Aseka Emos1 medikal izmitte arkadaşım Ümit hanıma gitti çok memnun kaldı bana uzak kaldığı için gidemiyorum 😊 bir arkadaşım da medar hastanesinde bertan beye gidiyor
Pamugunannesi1 Emos1 Cihan hastanesi Emel Bilici tavsiye ederim. 3 sene önce doğumumu kendisi yaptı medardan cihana geçti hamile kalsam gene ona giderim 🤗
[silindi] [silindi] akademi hastanesinde benim doktorum Nuri Hüseyinoğlu çok memnunum, bir de Başiskele’de önceden adı özel kocaeliydi şimdi aktif Kocaeli mi ne diye geçiyor galiba orada Öner bey var ondan da memnun olan çoktu etrafımda
Semkolata Ben de arıyorum. Başiskele de aktif hastanesine gittim ama çok itici bi yapıları var. Dr değil de hastane içime sinmedi. Konak hastanesi iyi diyorlar bilgisi olan var mı?
Nhlard Emos1 başiskele tarafında aktif kocaeli hastanesi hilal bayram gitmedim hiç ama giden yakınlarım var uzun zamandır bildiğim bir doktor gitmediğim halde tavsiye ederim