Aeell Htccndn Allahını sağlıklı sıhhatli kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin Rabbım bir avazda kurtarsın bizlerede dua et senin duan kabul olur
Htccndn Aeell Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı sizlerin başına olsun bol bol dua ediyorum 🙏🏻❤️
Ssssserapppp Htccndn canım hayırlı olsun, ins kolayca bir doğumun olur bebisini sağlıkla kucağına alırsın 🌸 peki se n nasılsın, hersey yolunda mı
Htccndn Ssssserapppp teşekkür ederim canım benim ben şuan çok iyim tek şeyim çok sıkıldım rabbim sanada nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Htccndn 68pembemavi01 napim canım suni sancı takılı bekliyorum sabah taktılar suni sancıyıda doktor şuan iyi gidiyor dedi bugün kesin doğurursun dedi bakalım artık çok sıkıldım vallaha ❤️
hayalim35 Htccndn yarılamışsın canım az kaldı 6 cm den snra hızlı ilerliyor bir avazda sağsalim alırsın kucağına inşaAllah🌸
Ssssserapppp Htccndn amin canım, az kaldı dayan ☺️ çok heyecanlı bir şey bence bugun alacaksın yüksek ihtimalle bebegini kucağına öyle düşün , rahatlamaya çalış🌸
Htccndn 68pembemavi01 Evet canım 😒 inşallah darısı sana olur sende sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın 🙏🏻❤️
Htccndn prens_prenses_annesi Bilmem bir şekilde dayanıyorum canım doktor sadece nefes al ver dedi o biraz iyi geliyor 🤗