Klcmerve 37+5 im bebeğimin hareketleri çok az oluyor sizde de öyle mi haftaya çatı muayenem olacak sezeryan mı normal mi belli olacak 3 kilo
BADE38 Klcmerve Suyunuzda azalma vs varmiydi genelde bu haftalarda zaten çok büyüdüğü için hareket etme alanı kısıtlı olur doğal olarak az hareket eder 10 kez hissediyorsaniz sorun yoktur
neslsah-1 Klcmerve yeri daraldığı için normal canm her ay hareketleri de değişiyo bebekler büyüdükçe bizde 37+4 üz 2 haftadır catı muaynesi oluyorum çarşamba bidaha olcam doğum başlatmak için uğraşıyo doktorum gebelik şekeri olduğu içinmi bilmiyorm :/
[silindi] Klcmerve benim de aksine aşırı hareketli hala karnım acıyor artık 37+2 yim ben de bununla alakalı post açacaktım hatta çünkü genelde hareketleri azalıyormuş bu haftalarda yeri daraldığı için normal yani sizinki
Hayalimmm42 Klcmerve 38+3 üm bende ama benımki çok hareketli şimdi kanalda oldugu içinde hareket ettikce aşagı rahime baskı yapıyor dellenıyorum
Klcmerve BADE38 saymadım ama gebelik şekerim vardı suyum normal dedi doktor azalma vs yok dedi bakalım biraz daha bekleyeceğim olmadı gideceğim hastaneye
Klcmerve neslsah-1 bende de gebelik şekeri var acaba ondan mı bilmiyorum bakalım biraz daha bekleyip gideceğim olmadı 😞
neslsah-1 Klcmerve iri bebek değil ama canım 3 kilo diyosun gayet normal ilerliyo bnce kilosu benm bebeğimde aynı şekilde 3 kilo eğer dikkatliysen ondan kaynaklı değildir haftaları büyüdükçe kilo aldıkca alanlarıda daralıyo normal yani
Klcmerve neslsah-1 evet gidiyorum geçen hafta gittim ikinciyi çarşamba çağırdı hemde çatı muayenesi yapacakmış ama nst de çok hareketli çıkmıyor genelde iki kere giriyorum doktor dedi sesten irkile bilir ondan öyle olabilir dedi normal dedi suyun filan
neslsah-1 Klcmerve çatı muaynesinden hiç korkma kasarsan kendini canın acır. Evet benö bbeğimde dürtükleyerwk hareket ettiriyolar stres yapıyo 2 günde zor ttoparlıyo :/