Pnrdrsn Kızlar iyi akşamlar.. pazartesi günü gonalf ile tedaviye başladım. 5. İğneden sonra kontrole gittiğimde yumurta gözükmüyor şimdilik, 2 gün daha 75 lik devam et sonra bakicaz dedi doktorum. Böyle bişey başına gelen var mı acaba? Yumurta gozukmemesi sonradan gözükmesi ya da nedenleri hakkında deneyimi olan var mı ? Moralim haliyle bozuldu
Harika38 Pnrdrsn bende şöyle bir şey oldu klomen kullandım 5 gün günde 3 kere, iki gün bekledim kontrole gittim yanıt yok dedi doktor, iki gün sonra yine gel dedi tekrar gittiğimde 2 tane birden büyümüş dedi bende çok şaşırmıştım sonra o ay gebe kaldım işte. Rabbim gönlünüze göre versin
Pnrdrsn Bir tek ben miyim bunu yaşayan kızlar ya.. daha çok canım sıkıldı şimdi bak. Kimse yazmadığına göre başına gelen yok.. 😭
sefikaaaaa Benimde ilaç bittikten sonra kontrole gittiğim ilk bir haftada benimde yumurtam büyümemişti. Daha sonradan büyüdü. Neden büyümediğini doktora sorduğumda pcos olduğum için vücut hangi yumurtayı seçeceğini belirlemekte karar veremiyor ondan dolayı demişti.
Pnrdrsn sefikaaaaa teşekkür ederim. Pcos yok bende düzenli adet dongum. Neden diye sormadım açıkçası kötü bişey mi diye sordum. İyi ya da kötü demedi. Olabilir bı durum o zaman. Biraz rahatladım şimdi. Sağol
Pnrdrsn Harika38 çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bakalım yarın tekrar gidicem. Hayırlısı diyelim Allah’a emanet edelim. Biz gayrete devam. Kader gayrete aşıktır demişler. İnşallah güzel haberlerle bitiririz bu ayı 🙏
Harika38 Pnrdrsn amin inşallah kardeşim, ben 3 sene bekledim elhamdulillah Rabbim nasip eyledi, darısı doğuma olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, Allah gönlünüze göre versin 💐