Ozgeulnc YesimB Acemihamileee Allah korusun öyle düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun inşallah☺ Bende 5te keseyi gördüm 7.haftamda da kalp atışını duydum🙏 Şimdi 7+5 olduk çok şükür🤰
Eemell Meraba canım ben keseyi dördüncü haftada gördüm son adet tarihime göre beş usgy göre dört haftalıktı iki haftada sonrada kalp atışlarını duydum eylülün ilk haftası dogum nasipse şuan 7 +3 ☺
Benbetus Ben de Allahın izniyle eylül annesiyim. 🌺Fakat daha doktora gitmedim, 9 şubatta randevum var. Çok heyecanlıyım. Daha önce düşük yaptım 7 haftalıktı . Korkularım var, çok da endişeliyim bir yandan 😣
Acemihamileee Benbetus bende ayni durumdayim her doktora gidiş bi rahatlama.suan 7+5 deyiz fakat kalp atışı yine durucak diye aklim gidiyor 😐
Benbetus Acemihamileee Allahım korusun bütün evlatlarımızı . Sağlıkla, hayırlısyla gelsinler dünyaya inşaallah 😣😣
Haticekckylmz Acemihamileee benimde ayni sorun oldu 2.dusugumde suan 3.gebeligim en ufak birseyde aklima digerleri geliyor korkuyordum fakat dusunmemek gerekiyor olumsuzu cagirmamak gerekiyor onda oyle oldu diye hepsinde olacak diye birsey yok olumlu dusunun insallah ALLAHIN izniyle kucagimiza aliriz suan 8+3haftaligiz
Benbetus 89287672541 Allah yardımcınız olsun, bende de öyle olmuştu. Streslenip kötü düşünürseniz çocuğu da etkilemiş olursunuz🤦🏻♀️ Rahat olun düünmeyin. Rabbim yaşatmasın. Zor 😞
Acemihamileee Haticekckylmz amin inşallah benimde 2. Gebelk rabbim hayirlisi ise versin yicek ekmeği varsa her türlü dogar derler
grbzgi bence her korku, endişe ve olumsuz düşünceler miniklerimize de nüksediyor ve onları kötü etkiliyor.. evrene olumlu mesaj gönderelim kızlar bebişleri huzursuz etmeyelim 🙏
Minimini04 5 haftalıkken gördüm salı günü rand var bakalım kalp atışı için gidicem inşallah güzel haberler alırım 😍
Burcu___ Merhaba, bizde keseyi gördük htta kalp atışlarını da gördük ama alttan muayne oluyorum ve endişeleniyorum :/ doktor bebek haftasıyla ilgili de bi bilgi vermedi 31inde gidcem o zaman kesin bişi söylerim diyo aranızda böyle bişi yaşayan var mı çok endişeleniyorum
Haticekckylmz Burcu___ bana 6+3 hafta demisti 1hafta sonra gittim ultrasonda bakti 8haftalik tam dedi ilk zamanlar iki uc gun degisiklik gosteriyor
Hyl Benımde 6 haftalık 2 kese göründü bebeklerim ikiz nasıpse 2 hafta sonra kalp atısını duyarsınız dedı gidicez bakalım