Bglmmrn piper fazlasıyla ben normalde adetten 1 gün önce yada adet olacahim gün sancım olurdu şimdi çok erken başladı kasık ağrılarım göğüs ağrım ama bilmiyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum oyuzden bekliyorum olursa ikinci olacak benim 😊
piper Bglmmrn insallah vardir hepimizin ne guzel belirtilerinizde varmis gonlunuze gore olsun insallah
piper Cimcime30 benim de bugun insallah ikimizinde baslamaz . Belirtin var mi hic? Bende hamilelik belirtisi yok hic. Klasik adet olmadan önceki belirtiler basladi o belirtilerden sonra genelde 1-2 gune oluyorum malesef:(
Cimcime30 piper cnm belırtı şart değil ki ılk gebelıgım de hıc belırtım olmadı ne mıde bulantısı ne kusma bunda da yanı belırtı yok aksıne bugün çok enerjıgım dün hastaydım yattım üşütme tuttu
noble1 Senaaaskr bugünde test yaptın mı canım? benim bugün 9.gündü yumurtlamadan sayınca, negatif çıktı 🫠
nurssmom İlk kez böyle bişey oldu afedersiniz açık kahve renginde bi akıntı gelmiş iç çamaşarıma ilk kez böyle bişey olduğu için çok şaşırdım hiç böyle bişey yaşayan oldu mu?
mervub nurssmom benim basima gelmedi daha once hic hamile kalmadim ama bazi kisilerde yerlesme kanamasi oluyor diye okumustum
Senaaaskr noble1 yapmadım son 1 adet erken gebelik testim kaldı elimde onu da Salı yada çarşamba yapmak istiyorum . Kimyasal gebeliğimde 11. Gün silik çizgi ile öğrenmiştim
noble1 Senaaaskr Ben de temmuz ayında kimyasal geçirdim, 10.gün cok silikte olsa vardı 11.gün değerim 13.5 idi 🫠 bakalım artık her sabah yaparım varsa en geç çarş cıkar zaten yoksa yoktur🫠