38+5 de normal rutin muayeneme gittim. Doktor bebeğin biraz suyu az dedi. İki gün sonra seni tekrar çağıracam dedi. Başka bir problem yaşıyor musun dedi. Bu hafta biraz rahatsızlandım öksürdüm ve çok hapşırdım öksürdüğümde idrar kaçırıyordum bayağı dedim. O idrar olmayabilir bir ped takacagim sana 4 saat bekleyeceğiz sonra sen bana fotoğrafını at dedi. 4 saat sonra doktora fotoğrafını attım hemen hastaneye gel o bebeğin sıvısı dedi.
Hastaneye gittim doktor hemen açıklığım olup olmadığına baktı sıfır açıklık vardı ve sancımda sıfır çıktı. Doktor 24 saat zamanımız var dedi. Doktor çok azap çekme sezeryana alayım seni istersen dedi suni sancıyla bebek gelmeyebilir dedi. Rahmin zırh gibi kapalı çünkü dedi.
Ben hiçbir şekilde istemedim Suni sancıyı aldım. Suni sancı çektikten sonra sezeryana girme riski beni çok korkutuyordu ama hiç öyle olmadı . 5 saat sonra 4 cm açıklığa ulaştım.
4cm den sonra doğum haneye aldılar beni ve tam 1,5 saat sonra oğlumu kucağıma almıştım.
Sakın epiduraldan korkmayın. Ben acı çekmeden nasıl motive olacağım falan diyordum hep ama tam tersi daha fazla motive oluyorsunuz. Epidural olduktan sonra açıklığım çok hızlı bir şekilde ilerledi ve ben sadece 5 dakika ıkınma ile oğlumu dünyaya getirmiştim.