Esranur_06 Merhaba hanımlar 6+3 haftalık hamileyim saçlarımı boyatmak istiyorum ama bebeğime bi zarar verir diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
deletedmom734 Esranur_06 şüphelilerden uzak durmakta fayda vardır onun dışındada burdan kimsenin saç boyasının anne karnında ve dışında bebeklere olan etkileri üzerinde araştırma yaptığını zannetmiyorum cevaplar tahminden öte gitmez ve yanıltıcı olur
DuyguSenturk Esranur_06 ilk üç ay kesinlikle boyatmayın sonrası içinde mutlaka doktorunuza danısın ben 4 aylık oldum bu hafta sonu sorucam doktoruma baya uzadı diplerim🙈
Englishteacher Ben çok araştırdım valla videolar izleyip yazılar okudum sonunda 3 ay sonrasında boyatma kararı aldım 3. Ayımdan sonra nerdeyse ayda birbuçuk ayda bir boyuyorum ama bitkisel boya kullanıyorum
tomurcukannesi Esranur_06 ben 11 haftalıkken boyatmıştım ama sadece ışıltı attırmıştım dipleri boyanmadı yani . Ama kaş boyası için doktora sorduğumda galiba 20 haftalık falandım doktorm 12. Haftayı geçtin boyayabilirsin demişti