Nigar882 Eczanede söylüyorum erkün gebelik testi diye, normal kaset test veriyorlar herzamankinden. Prodoctor diyorum yok diyolar
Tunzaliee Nigar882 var. Firması lady. Bütün apteklerde var. Lap lady demesez bele qelem formada test deyin verecekler
Nigar882 Melodimm yox hele 15 oktyabrdadı vaxtım. Lakin yumurtalıqlarımda ağrı var çox ağrıyır, ağrıkəsici içməyə də qorxuramki birdən hamilə olsam ziyan olar
Tunzaliee İndi onnan yoxlasaz çıxar ve eger hamilelik varsa kasetnende çıxar men de reglden 3 gün evvel öyrenmişdim
Nigar882 Zeryelis gecikirem, dünen olmaliydim ama helede olmamisam. İlk defedi gecikirem🥲 ama test neqativ
Zeryelis Nigar882 toydan sonra ilk aybaşım 15 gün gecikməylə olmuşdu ama testdə 2 xətt düşürdü bizdə deyirdik yəqin hamiləlik var. Sən demə kista varıymış partlayıb sadəcə mayesi qalmışdı. Ona görə həm xəstələnmə vaxtım gecikirdi həmdə test 2 xətt düşürdü. Fol turşusuna başladıq 1 ay keçdi hamilə qaldım
RCLale Nigar882 aaa men cox inanirdim o testlere. Sozun acigi men xq verdim hamilelik cixdi. Kaset testde tund o qelem tiplerde ise cox aciq dusurdu.