lidyaa30 tatlibebegim_ bizimkiler salcali yapiyor galiba ya giritliyiz hep zeytinyagli ve agir olmayacak sekilde yapariz pistikten sonra da ustune kuru nane atariz
KurabiyeninAnnesi123 tatlibebegim_ ben iki türlüde yapiyorm ama sade suya yag koyup yapinca daha lezzetli oluyor ve içini hiç çiğden yapmiyorm az birsey pişirip koyuyorm ciğden yapinca pişmicekmiş gbi geliyor😂
Nazo77 tatlibebegim_ Benim annem sarma ve dolma içine salça katmaz zeytinyağlıda hiç katmaz zaten normal etli bulgurluda altına yağla salça kavurur üstüne sıcak su döküp öyle pişirir bizim alışkın olduğumuz bu bana böyle hoş gelir.
Aeell myangelson cıktı ankardaysn gel mısafırım ol onu bende cok severım içle bırlıkte cig guzel oluyo
myangelson Aeell ay çok teşekkür ederim yemiş kadar oldum 🧡 Tekirdağ’ın ilçesinde yaşıyoruz o zaman bir pazar denk getirmem lazım salı günü eşim evde gider bir bakariz 🙈
Rabiamina tatlibebegim_ karalahanaya soğanlı salçalı su yapıyorum ama bana göre yaprak sarması limonlu zeytinyağlı sadece suyla olur. Tamamen damak zevki
tatlibebegim_ myangelson tekirdağın neresinde oturuyosun 3 4 gün önce ordaydım eşimin halası babannesi orda oturuyolar 1 hafta kaldım🤭
Tontonunannesi tatlibebegim_ ben de salçalı su ile yapıyorum limon diziyorum ve yağ ekliyorum ama kv sade su ile yapıyor piştikten sonra da yağ döküyor limon da koymuyor ama onunki de güzel oluyor
HuzurDenizim Salçayi zaten içine koyduğum için suyuna koymam ben , bol zeytinyağlı az salçalı limonlu baharatlı yaparım 🤤