tatlibebegim_ Ben hep salçalı yapıyorum ama salçasız sade su ilede yapmak istiyorum yapanlar tadı nasıl güzel oluyor mu?
Aeell tatlibebegim_ valla her ıkısınıde yapan var bol lımonlu bol yaglı bol salcalı seviyoruz biz ben bol salcalı yapıyrm cok lezzetli oluyor
myangelson tatlibebegim_ ben karalahana sarmasina salçalı su yaparim normal yaprak sarmasini sade yapıyorum annem kayınvalidem falan hep böyle yaparlar salçalı suyla pişen yaprak sarması yemedim hiç
Sumisali_ tatlibebegim_ salçasız su ile yapıyorum üzerine limon bol yağ koyuyorum gayette lezzetli oluyor.Bende salçalı su ile olanı sevemedim.İç harcına zaten salça koyuyorum yeterli oluyor.
mcansu tatlibebegim_ ben sarma içini bol zeytinyağı salça koyarak yapıyorum. O dibinde kalan salçalı yağa ekliyorum su tuz vs biraz da kırmızı toz biber onu döküyorum üstüne öyle ekstra bir salçalı su yapmıyorum
Dmlakrbg Ben zaten içine salça koyduğum için bir daha suyuna salça koymuyorum. Gayet lezzetli oluyor. Bence sarmanın tek püf noktası yağını ve baharatını bol kullanmak.
tatlibebegim_ Dmlakrbg içini yaparken baharattan mı bahsediyosunuz yoksa sade su ve zeytinyağı mı koyyosunuz
myangelson tatlibebegim_ biz hep öyle yaparız gayet de güzel oluyor daha geçen gün yaptım bol ekşili yedim 😅
Vlog1345 Salçalı suyla yaparım içine de biraz nar ekşisi koyarım mis gibi ekşi ekşi zeytinyağlı sarma. Yazarken bile içim gitti 😂
susam_18 tatlibebegim_ biz içini kavurmayız herşyi çiğdem ekleriz içini de salçalı yaptığımız için sade subekliyoruz 🙂
Aylaa123 tatlibebegim_ bizde salçalı olmaz bol limonlu ve zeytinyağlı suyla pişiriyoruz salçalı sarmayıda sevmiyorum kendi açımdan
fairytale_ tatlibebegim_ yaprak sarmasını salçasız suyla yaparım. Su limon nar eksisi koyarım🤤birde zeytinyagı eklerim