irem88 Sulearas gerçek sancı hiç geçmez canım yalancı ağrıdı yada ayakta çok durduysa ondan ağrıyordur
Neslihanylmz Sulearas adet sancısı gibi mi oluyor yanlara doğru sızı seklindeyse adet gibi sancı oluyorama ayakta durmaktan veya yanlıs pozisyonda durmaktan bel ağrısı normal bu haftalarda bende yasıyorum
Mery6619 Neslihanylmz öyle mi? 34+2olduk bugün kontrolde plesentada yaşlanma başlamış ama kan akışında bi sıkıntı yok dedi gelişimi iyiymiş. Genelde istirahat ediyorum onu sordum bi 36yida görelimde sonra istediğini yapabilirsin dedi. İnşallah vaktinde dogar. Siz nasılsınız
Neslihanylmz Mery6619 bende iyiyim dinleniyorum hala evet geçen konusmustum lekelenmem oldu belimden sancı vuruyor demiştim.aramızda 1 gün var
Neslihanylmz Mery6619 içerdeki açıklık geriledi demişti ondan sonra şikayetim olmadı çok şükür evde dinleniyorum. Fitil ve ndcard kullanıyorm aynı zamanda magnezyum vs. Çok şükür iyi gidiyor. Rabbim sağlıkka zaman’ında kavustursun evlatlarımıza
Hka_hilal Sulearas doğum sancısı kasılma dinlenince geçmiyor. Bence bir de enfeksiyon var mı diye baktırın. Bende adet ağrısı gibi bel ge kasık ağrısı vardı enfeksiyon çıktı.
Mery6619 Neslihanylmz amin inşallah şu 36ya bi atalım kendimizi dahada rahat ederiz inşallah. Haftamız çok iyi dün dra sordum artık rahat davranabilir miyim diye 36yı görelimde sonra napiyosan yap istersen hoplayıp zıpla karışmıycam dedi😀
Nezahatozen Gercek sancı giderek sıklasır ağrısı mesela girer sancı cok az geciyo gibi olur tekrardan girer ağrısı