seyma0661 Merhaba anneler kendimize yatak almak istiyoruz. Fiyatlar ortalama olarak aynı. Bambi yatakta 2 yıl garanti var İdaş yatakta 2 yıl ve 10 yıl yay garantisi var. Hangisinden alsak kararsız kaldım. Hangi marka ürününün arkasında daha çok duruyor?
2mnnosanne123 seyma0661 ben kızama bambi aldım 3 senedir kullanıyoruz sorunsuz ve rahat kendmzede yatagımı değişr değişmz bambi almayı düşnyorum ben begenyorum
Mrvsmt2502 seyma0661 istikbalden aldık 1 ay önce. Bel ağrım olduğu için ekstra sert aldık 10 yıl garantili
lidyaa30 seyma0661 bizim yatak istikbal fitalari suan bilmiyorum ama cok memnunum hatta soyle soyliykm ben ilkokula giderken babam istikbalden cift kisilik almisti ilk yatagim o yatakti ve hala yep yeni suan univerite 2. sinifim ona da alisigim onu kullaniyoruz yatak almak istemedim modlei stres free esimde baya seviyor onu asiri rahat
seyma0661 Mrvsmt2502 10 yıl yay garantisi veriyorlar ama genelde firmalar kılıfına göre uyduruyor yani kullanıcı hatası vs derler ilgilenmezler diye açıkçası çekiniyorum. Yani bambide sadece 2 yıl var diğerleri 10 yıl garantili ondan dolayı aklım karıştı
seyma0661 nununundunyasi bugün yazın serin kışın sıcak hissettiren modele baktık 12bine geliyordu 9 taksit imkanı da var baya aklımı karıştırdı 😂
nununundunyasi seyma0661 ben aldığımda da genel olarak emsallerine göre azıcık tuzluydu fiyatı ama uzun yıllar kullanacağımız için değer diyorum ya şimdi ezildi gitti parası enflasyona 😂 imkanınız varsa neden olmasın
seyma0661 nununundunyasi 3-4 marka gezdik hemen hemen hepsinde fiyatlar aynıydı dediğiniz gibi uzun yıllar kullanılan bir şey. Evlenirken setin içinde vardı daha 2 yıl oldu ama 1.yılda çökmeleri başladı berbat bi yatak insanın yatası gelmiyor
nununundunyasi seyma0661 evet ben de ilk sene değiştirdim hemen yatak çok önemli o yüzden en iyisi olmalı diye düşünüyorum fiyatlar yakınsa eğer karar sizin ☺️
Tictack Biz idaş aldık çok memnunuz bemce idaş kesinlikle bizimkinin adı space diye başlıyor, harika bi yatak